ELLERsafe valbeveiligingsset voor o.a. steigerbouw

Helaas ondersteunen wij niet langer Internet Explorer 11 (en lagere versies). Een zeer laag percentage van onze bezoekers gebruikt deze webbrowser nog.

Wij raden u aan een moderne webbrowser te downloaden. Moderne webbrowsers voor die wij wel ondersteunen zijn:

Microsoft Edge
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera Browser
Apple Safari

We zien u graag terug in één van bovenstaande browsers.

 

Pagebanner set steigerbouw

 

Onze meest verkochte valbeveiligingsset is nu extra aantrekkelijk geprijsd: de ELLERsafe profi set voor steigerbouwers. Tot en met 22 december 2022 bieden wij de complete set aan met een korting van ruim €100! Waardoor de set geen €471,50 maar slechts €369,00 kost.

De complete set is naast een harnasgordel en trauma straps tijdelijk voorzien van een Texora SRL valstopper. De Texora SRL is uitgerust met twee individuele valstopapparaten incl. vanglijn met een max. lengte van 2m. Aan de uiteinden zijn de vanglijnen voorzien van steigerpijphaken.

De Texora SRL valstopper is tijdens de actieperiode (t/m 23 december 2022) met een flinke korting te koop en kost slechts €189,00.

 

Texora valdemper

 

 

* Getoonde prijzen zijn exclusief BTW en gelden zo lang de voorraad strekt

 

Vertrouw op onze ervaring

Professionals die veilig op hoogte moeten werken, kunnen bij de samenstelling van een valbeveiligingssysteem kiezen uit enorm veel verschillende materialen en accessoires. Samenstelling van de juiste set kan daardoor een tijdrovende klus zijn.

Daarom levert Louis Reyners voor verschillende werkzaamheden op hoogte kant-en-klare valbeveiligingssets. Dat doen wij met een basis set en een profi set. Profi is doorgaans completer uitgerust, waarbij gekozen is voor materiaal dat ten opzichte van de basis set net even wat meer comfort biedt.

 

Met meer dan 130 jaar gecombineerde ervaring in hijsen, heffen en valbeveiliging kunt u erop vertrouwen dat Louis Reyners in staat is om u voor welke situatie dan ook te voorzien van een de juiste oplossing bij al uw vraagstukken rondom heffen, hijsen en valbeveiliging.

Wilt u meer informatie over valbeveiligingssets? Bekijk het volledige assortiment op www.lr.nl/valbeveiligingsset of neem contact met ons op door te mailen naar info@lr.nl of te bellen op 0756504750.