Tijdelijke actie: ELLERsafe TM-09-N (los & sets)

Helaas ondersteunen wij niet langer Internet Explorer 11 (en lagere versies). Een zeer laag percentage van onze bezoekers gebruikt deze webbrowser nog.

Wij raden u aan een moderne webbrowser te downloaden. Moderne webbrowsers voor die wij wel ondersteunen zijn:

Microsoft Edge
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera Browser
Apple Safari

We zien u graag terug in één van bovenstaande browsers.

 

 

Nieuw in ons assortiment Valbeveiliging: de ELLERsafe TM09-N driepoot en -sets

Een lichtgewicht aluminium driepoot van nog geen 16 kg die voldoet aan de EN795/B-norm. De TM-09-N biedt bescherming aan max. 3 personen en heeft meer bewegingsvrijheid omdat de lier aan de buitenzijde van de driepoot is bevestigd.

Ter introductie is de ELLERsafe TM-09-N driepoot (los of in set) nu extra aantrekkelijk geprijsd. Tot 1 mei 2022 bieden we de driepoot in verschillende samenstellingen aan met kortingen tot wel €320,00! Bekijk hieronder de verschillende aanbiedingen.

 

ellersafe tm-09-n-losse-prijs ellersafe tm-09-n-set-1

> AANBIEDING BEKIJKEN

 

> AANBIEDING BEKIJKEN

 

ellersafe tm-09-n-set 2 ellersafe tm-09-n-set 3

> AANBIEDING BEKIJKEN

 

> AANBIEDING BEKIJKEN

 

 

Vertrouw op onze ervaring
Met meer dan 130 jaar gecombineerde ervaring in hijsen, heffen en valbeveiliging kunt u erop vertrouwen dat Louis Reyners in staat is om u voor welke situatie dan ook te voorzien van een de juiste oplossing bij al uw vraagstukken rondom heffen, hijsen en valbeveiliging.

Wilt u meer informatie over onze driepoten of andere systemen voor werkzaamheden in een besloten ruimte? Bekijk het volledige assortiment op www.lr.nl/besloten-ruimten of neem contact met ons op door te mailen naar info@lr.nl of te bellen op 0756504750.