ELLER klantenservice

Helaas ondersteunen wij niet langer Internet Explorer 11 (en lagere versies). Een zeer laag percentage van onze bezoekers gebruikt deze webbrowser nog.

Wij raden u aan een moderne webbrowser te downloaden. Moderne webbrowsers voor die wij wel ondersteunen zijn:

Microsoft Edge
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera Browser
Apple Safari

We zien u graag terug in één van bovenstaande browsers.

 

Bij ELLER streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden bij het winkelen voor hijs- en hefmateriaal en valbeveiligingsuitrusting. We begrijpen het belang van betrouwbare producten en uitstekende klantenservice. Daarom staan we altijd klaar om u te helpen met al uw vragen, opmerkingen of eventuele problemen die u kunt tegenkomen.

Ons toegewijde klantenserviceteam is deskundig en goed opgeleid om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de juiste informatie en ondersteuning. Of u nu hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product, technische specificaties wilt weten, assistentie nodig heeft bij het plaatsen van een bestelling of advies wilt over de beste oplossing voor uw specifieke behoeften, wij staan voor u klaar.

Hier zijn enkele manieren waarop u contact met ons kunt opnemen:

  1. Telefonisch: U kunt ons bereiken via ons klantenservicenummer: [telefoonnummer]. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om uw oproep te beantwoorden en u te helpen met al uw vragen.

  2. E-mail: Als u liever een e-mail stuurt, kunt u ons bereiken op [e-mailadres]. Stuur ons gewoon uw vraag of verzoek, en we zullen ons best doen om binnen 24 uur te reageren.

  3. Livechat: Op onze website bieden we ook een livechatfunctie. Klik gewoon op de chatknop en u wordt verbonden met een van onze klantenservicemedewerkers. Dit is een snelle en handige manier om direct antwoord te krijgen op uw vragen.

Ons klantenserviceteam is beschikbaar tijdens de volgende openingstijden:

  • Maandag t/m vrijdag: 8:30 - 17:00 uur

Als u buiten deze openingstijden contact met ons opneemt, zullen we zo snel mogelijk reageren zodra we weer beschikbaar zijn.

Naast onze klantenservice bieden we ook uitgebreide productinformatie, handleidingen en technische specificaties op onze website. U kunt deze informatie raadplegen om antwoorden op veelgestelde vragen te vinden en meer te weten te komen over onze producten en hun toepassingen.

We streven ernaar om uw bestellingen zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden. We bieden veilige betalingsmogelijkheden en verzenden wereldwijd. Voor meer informatie over verzending, betalingen en retourneren verwijzen we u graag naar onze website of neem contact op met onze klantenservice.

We waarderen uw keuze voor ELLER en bedanken u voor uw vertrouwen in ons merk. We streven ernaar om u een uitstekende klantenservice te bieden en ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u ergens mee geholpen wilt worden.