Recent toegevoegd

Helaas ondersteunen wij niet langer Internet Explorer 11 (en lagere versies). Een zeer laag percentage van onze bezoekers gebruikt deze webbrowser nog.

Wij raden u aan een moderne webbrowser te downloaden. Moderne webbrowsers voor die wij wel ondersteunen zijn:

Microsoft Edge
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera Browser
Apple Safari

We zien u graag terug in één van bovenstaande browsers.

 

 

ELLERsafe veiligheidshelm, harnas, valstopper en verschillende accessoires

Tot en met 30 juni 2022 bieden we onze nieuwste producten in het assortiment valbeveiliging met een extra aantrekkelijke introductiekorting aan (zolang de voorraad strekt). Bekijk hieronder de verschillende producten en bijbehorende kortingen. Wilt u de specificaties lezen of direct bestellen, dan kan dat door op de afbeelding of de bekijken-link te klikken.

 

atra helm eller polycarb vizier

> BEKIJKEN

 

> BEKIJKEN

 

ELLERsafe atra 10 staalvizier atra oorkap

> BEKIJKEN

 

> BEKIJKEN

 

eller p500 harnas atra valstop

> BEKIJKEN

 

> BEKIJKEN

 

 

Vertrouw op onze ervaring
Met meer dan 130 jaar gecombineerde ervaring in hijsen, heffen en valbeveiliging kunt u erop vertrouwen dat Louis Reyners in staat is om u voor welke situatie dan ook te voorzien van een de juiste oplossing bij al uw vraagstukken rondom heffen, hijsen en valbeveiliging.

Wilt u meer informatie over onze driepoten of andere systemen voor werkzaamheden in een besloten ruimte? Bekijk het volledige assortiment op www.lr.nl/besloten-ruimten of neem contact met ons op door te mailen naar info@lr.nl of te bellen op 0756504750.