Word wederverkoper van het topmerk ELLER en koop met korting in!

Helaas ondersteunen wij niet langer Internet Explorer 11 (en lagere versies). Een zeer laag percentage van onze bezoekers gebruikt deze webbrowser nog.

Wij raden u aan een moderne webbrowser te downloaden. Moderne webbrowsers voor die wij wel ondersteunen zijn:

Microsoft Edge
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera Browser
Apple Safari

We zien u graag terug in één van bovenstaande browsers.

 

Louis Reyners biedt wederverkopers verschillende voordelen als zij producten uit de ELLER lijn afnemen en gaan verkopen!

Het merk ELLER is met de labels ELLER industry, ELLERsling, ELLERsafe uitstekend te vermarkten. Als eigenaar van ELLER beschikken we bij Louis Reyners uitermate veel kennis op het gebied van hijsen en heffen dat zelfs teruggaat tot begin 1950. Het bedrijf Louis Reyners gaat zelfs nog iets verder terug; het werd opgericht in 1892.

We stellen wederverkopers in de gelegenheid om de expansie van de ELLER producten zowel binnen als buiten Europa te bewerkstelligen. Benut de mogelijkheden die er zijn in uw werkgebied en wordt wederverkoper van onze ELLER succesformule.

ELLER in het kort
Als u voor ELLER kiest, dan kiest u voor zekerheid. Met de hijs- en hefproducten van ELLER u uw klanten van de beste kwaliteit, de hoogste veiligheidsstandaard en een absoluut zeer interessante prijs. Of het nu gaat om een balkenklem, hand- of rateltakel, duwloopkat of kettingzak - ELLER belooft de eindgebruiker altijd optimale zekerheid. ELLER producten zijn scherp geprijsd, snel geleverd en voldoen aan EN-normen. Louis Reyners levert ELLER producten direct uit voorraad, ook reserve onderdelen.

Behaal als wederverkoper extra winst
Door ELLER aan uw assortiment toe te voegen wordt het mogelijk voor u om extra winst te behalen.  Het opnemen van ELLER producten in uw portfolio is heel eenvoudig.

U hoeft enkel te doen waar u goed in bent: verkopen. Om ELLER producten zowel online als offline te presenteren levert Louis Reyners u alle benodigde materialen. Van beeld- en promotiemateriaal tot verpakkingsmateriaal. Bovenop de materialen krijgt u als wederverkoper een exclusieve korting. Het principe werkt simpel; hoe meer u verkoopt, des te hoger de winst uit de verkoop.

Word WEDERVERKOPER-PLUS en profiteer van nog meer inkoopkorting
Zodra u Wederverkoper-plus bent dan profiteert u van extra voordelen. Wij streven naar een inhoudelijke en waardevolle klantrelatie met u. Als u plus wordt dan neemt u deel aan het ELLER promotieprogramma. Dit programma draait om waarde creatie voor beide partijen. Zo krijgt u bijvoorbeeld additionele korting op uw order als u bijvoorbeeld ELLER duidelijk op uw website vermeld, wanneer u tijdig uw facturen voldoet of promotiemateriaal van ons afneemt. Wij u graag meer over ons Plus-programma.


Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via  075 650 47 50 of stuur een mail naar info@lr.nl.