KITO

KITO is een Japans bedrijf en staat wereldwijd bekend als voorloper in de ontwikkeling en implementatie van innovatieve hijstechnologie. Met de unieke lastketting en uiteraard andere eersteklas hijsmiddelen legt KITO de lat hoog voor zichzelf maar altijd ver boven de industriestandaard. KITO gaat veeleisende toepassing van materialen niet uit de weg en levert efficiënte oplossingen voor vrijwel elke industrie.

Producten 1-24 van 35

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 35

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

KITO takel elektriciteitsmast

100% eigen productie, 100% gecoördineerd = 100% KITO-kwaliteit

Sinds de oprichting in 1932 is KITO een toonaangevend in de ontwikkeling van systemen voor heffen, hijsen en positioneren van lading.  KITO producten kenmerken zich door de hoge mate van aandacht voor veiligheid en duurzaamheid. Het KITO assortiment bestaat uit lsatekettingen, hand- en rateltakels, elektrische takels, verschillende loopkatten en balkenklemmen.

Wat maakt KITO uniek?
Fabrikant van zowel lastkettingen als takels en garandeert dat kettingschakels en onderdelen altijd op maat zijn en passen. Ze kennen een minimale slijtage, een compact ontwerp en een zeer lange levensduur.

Als één van de weinigen innoveert KITO op het soepel hijsen en remmen van ladingen bij lage hijssnelheden. 

KITO lastketting
De lastketting van KITO is door de elektrolytische vernikkeling uniek. Vergeleken met conventionele verzinkte lastkettingen, kent de KITO lastketting hogere corrosiebescherming en zeer hoge werklast, minder slijtage, minder onderhoud en een langere levensduur.

De KITO Group in Europa
Alles uit één hand: slingerkettingen, takels, lichte kraaninstallaties, kraan- en hefboomoplossingen voor extreme omgevingen.

Helaas ondersteunen wij niet langer Internet Explorer 11 (en lagere versies). Een zeer laag percentage van onze bezoekers gebruikt deze webbrowser nog.

Wij raden u aan een moderne webbrowser te downloaden. Moderne webbrowsers voor die wij wel ondersteunen zijn:

Microsoft Edge
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera Browser
Apple Safari

We zien u graag terug in één van bovenstaande browsers.