Helaas ondersteunen wij niet langer Internet Explorer 11 (en lagere versies). Een zeer laag percentage van onze bezoekers gebruikt deze webbrowser nog.

Wij raden u aan een moderne webbrowser te downloaden. Moderne webbrowsers voor die wij wel ondersteunen zijn:

Microsoft Edge
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera Browser
Apple Safari

We zien u graag terug in één van bovenstaande browsers.

 
DOMMEKRACHTEN van topkwaliteit

DOMMEKRACHTEN van topkwaliteit

Dommekrachten van Louis Reyners zijn van deze hoge kwaliteit en bovendien goed betaalbaar. Eigen merk, eigen superieure kwaliteit. Louis Reyners is expert op het gebied van hijs- en hefequipment en beschikt over ruime ervaring. Onze dommekrachten heffen en dragen met een capaciteit tot maximaal 10t volgens DIN 7355. Dankzij de stabiele en robuuste bouw kan bijna alles door onze dommekrachten ondersteund of geheven worden. De kop ondersteunt uw last uitstekend.

Alles naar wens
Veel van de producten van Louis Reyners zijn uit voorraad leverbaar. Zo ook onze dommekrachten. Mocht onze voorraad echter niet aan uw wensen voldoen, dan is maatwerk geen probleem. Wij zijn een betrouwbare organisatie die specialisten in huis heeft om aan al uw wensen te voldoen.

Kiest u voor dommekrachten van Louis Reyners, dan kiest u voor:

  • Kwaliteit
  • Betrouwbaarheid
  • Uitgebreid aanbod
  • Snelle levering
  • Specialisten
  • Maatwerk

Klik hier voor het assortiment dommekrachten >

Behoefte aan meer informatie?
Heeft u na het bekijken van ons productaanbod nog vragen over dommekrachten of wilt u direct een bestelling voor dommekrachten plaatsen? Neem dan contact op via het contactformulier, telefonisch via 075 - 650 47 50 of stuur een email naar info@lr.nl. Wij helpen u graag verder.