Op dit moment ervaren wij helaas problemen met het tonen van producten op onze website. Bent u op zoek naar een product en kunt u dit niet vinden? Neem contact met ons op info@lr.nl of +31756504750 en wij informeren u graag!

Helaas ondersteunen wij niet langer Internet Explorer 11 (en lagere versies). Een zeer laag percentage van onze bezoekers gebruikt deze webbrowser nog.

Wij raden u aan een moderne webbrowser te downloaden. Moderne webbrowsers voor die wij wel ondersteunen zijn:

Microsoft Edge
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera Browser
Apple Safari

We zien u graag terug in één van bovenstaande browsers.

 
KITO DemoVan: Louis Reyners on tour

KITO DemoVan: Louis Reyners on tour

In het voorjaar van 2023 heeft Louis Reyners BV voor het eerst een tour met de KITO DemoVan door Nederland gemaakt. In deze speciaal door KITO ontwikkelde presentatie-wagen bieden wij relaties de mogelijkheid om de producten van KITO Europe te zien en te ervaren; het helpt het hen beter inzicht te krijgen in de functies en voordelen van de producten en hoe ze kunnen worden geïntegreerd in bedrijfsprocessen van hun klanten. 

 

 

Tijdens de verschillende trainingen die we hebben gegeven, zijn onze relaties grondig geïnformeerd over het assortiment KITO-takels (alle door KITO geproduceerde takels zijn nl. in de DemoVan aanwezig) en hebben we hen op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen.

Met de opgedane kennis en vaardigheden zijn onze klanten nu in staat om hun klanten een goed advies en een uitstekende service te geven over aanschaf, toepassing en gebruik van KITO takels. Door het grote succes van deze eerste tour, komt er na de zomer nog een tour aan.

Lijkt het u wat als we na de zomer bij u langskomen? Neem dan contact op met:

Timo de Bree (Verkoopleider)
T: 06-30309093
E: timo@lr.nl

 

KITO Demovan - een inpressie