Op dit moment ervaren wij helaas problemen met het tonen van producten op onze website. Bent u op zoek naar een product en kunt u dit niet vinden? Neem contact met ons op info@lr.nl of +31756504750 en wij informeren u graag!

Helaas ondersteunen wij niet langer Internet Explorer 11 (en lagere versies). Een zeer laag percentage van onze bezoekers gebruikt deze webbrowser nog.

Wij raden u aan een moderne webbrowser te downloaden. Moderne webbrowsers voor die wij wel ondersteunen zijn:

Microsoft Edge
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera Browser
Apple Safari

We zien u graag terug in één van bovenstaande browsers.

 
Louis Reyners op Prolight + Sound 2023 (Frankfurt Messe)

Louis Reyners op Prolight + Sound 2023 (Frankfurt Messe)

 

Ook in 2023 is Louis Reyners aanwezig op de Prolight + Sound vakbeurs in het Duitse Frankfurt. Net als in 2022 zijn wij door Sonoss gevraagd om hen op de stand aan te vullen met een relevante selectie in rigging en height safety producten. 

 

Productpresentatie Louis Reyners

Op het gebied van Rigging presenteert Louis Reyners de bezoekers in Frankfurt een in zwart beschikbare lijn met onder meer: 

 

 

Tevens in de schijnwerpers een selectie bijpassende valbeveiliging: 

 

Stand Louis Reyners en Sonoss Prolight en Sound 2023

 

SONOSS

Uiteraard ook aandacht voor onze partner Sonoss, die met een interessante selectie aan controllers (wall mounts, flight cases & mobile boxes) en niet te vergeten de lastcellen de overige displays op de stand hebben gevuld. Daarbij speciale aandacht voor een nieuwe functionele lastcel met vernieuwende eigenschappen als:

  • Direct afleesbaar
  • Radiografisch afleesbaar
  • Integreerbaar met takel en besturing

Wij verwachten deze nieuwe lastcel binnenkort in ons assortiment op te nemen en u meer te vertellen over deze interessante lastcel van Sonoss. 

 

Overweegt u een bezoek aan de Prolight + Sound? Louis Reyners vindt u nog t/m vrijdag 28 april op de Frankfurt Messe in Hal 12, stand C.82.