Op dit moment ervaren wij helaas problemen met het tonen van producten op onze website. Bent u op zoek naar een product en kunt u dit niet vinden? Neem contact met ons op info@lr.nl of +31756504750 en wij informeren u graag!

Helaas ondersteunen wij niet langer Internet Explorer 11 (en lagere versies). Een zeer laag percentage van onze bezoekers gebruikt deze webbrowser nog.

Wij raden u aan een moderne webbrowser te downloaden. Moderne webbrowsers voor die wij wel ondersteunen zijn:

Microsoft Edge
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera Browser
Apple Safari

We zien u graag terug in één van bovenstaande browsers.

 
Nieuw in het assortiment: de KITO RX staaldraadtakel

Nieuw in het assortiment: de KITO RX staaldraadtakel

De KITO-RX staaldraadtakel: Simplicity you can trust! 

Met de KITO-RX elektrische staaldraadtakel introduceert Louis Reyners de eerste elektrische staaldraadtakel in het KITO assortiment. DE RX is een echte krachtpatser die gebouwd is voor een lange levensduur. En ondanks het robuuste design is de RX een eenvoudig te configureren takel die eenvoud en veelzijdigheid benadrukt.  

Vanwege de veelzijdigheid is maatwerk vereist en daarom kunnen wij de KITO RX leveren door een 1-op-1 takel met u samen te stellen. Stap voor stap doorlopen we de configuratie, waarna we tot de optimale samenstelling komen. Zo behaalt u de beste resultaten. De RX staaldraadtakel is leverbaar in de range van 1 t/m 50 ton werklast.

 

Makkelijk te bedienen, eenvoudig te onderhouden en veilig in gebruik

De ontwerpers van de KITO RX hebben gebruikers gevraagd welke wensen en behoeften er leefden betreft bedienings-, onderhoudsgemak en informatievoorziening. Met die informatie heeft KITO van de RX staaldraadtakel een plug-and-play ontwerp gemaakt: alle componenten zijn standaard artikelen, vrij in de markt verkrijgbaar, logisch gepositioneerd op de takel en eenvoudig uitwisselbaar. Hierdoor is montage en onderhoud door elke bovenloopkraan monteur te installeren en te onderhouden.

Onder de robuust gebouwde stalen behuizing treft u aan de binnen zijde de hoogwaardige techniek aan die u van KITO gewend bent:

  • Een planetaire tandwielkast is extreem robuust en opgebouwd uit warmte behandeld kwaliteitstaal die zorgt voor een optimale krachtoverbrenging tussen de motor en de kabel.
  • De ruim bemeten remschijf is direct op de rotor-as geplaatst, dit zorgt voor een zeer effectieve rembeweging, en wordt gegarandeerd voor 2 miljoen rembewegingen.
  • Een kabelgeleider welke bestaat uit een tweedelig smeedstalen ring. Hierdoor wordt de kabel beschermd tegen onnodige slijtage en verkeerd optrommelen. 

 

Duurzaam in gebruik
Niet alleen het robuuste exterieur, maar ook het hoogwaardige interieur van de KITO RX is gericht op duurzaamheid. U kunt een bovengemiddelde levensduur verwachten dankzij planetaire tandwielen met een lineair en gesloten aandrijftechniek, motoren met thermische beveiliging en schijfremmen van Duitse makelij.

Opties zoals drijfwerk-eindschakelaars, weegcellen, lastindicatie, automatische lasttelling, registratie van de resterende levensduur, slingerbeveiliging, radiografische besturing of externe hulpventilatie voor de hijsmotor kunnen als optie worden toegevoegd. Ook speciale uitvoeringen zijn mogelijk.

 

Contact?

De KITO RX is vanaf nu verkrijgbaar bij Louis Reyners. Bent u geïnteresseerd? Wij voorzien u graag van meer informatie en/of helpen u met de samenstelling van de RX-staaldraadtakel. Neem contact op met onze vertegenwoordiger Timo de Bree, hij staat u graag te woord. U kunt hem bereiken via: 

: +31 6 303 090 93

: timo@lr.nl

 

Bekijk alle specificaties van de KITO RX staalkabeltakel op de productpagina van de KITO RX of in het bladerbare productblad hieronder: