Helaas ondersteunen wij niet langer Internet Explorer 11 (en lagere versies). Een zeer laag percentage van onze bezoekers gebruikt deze webbrowser nog.

Wij raden u aan een moderne webbrowser te downloaden. Moderne webbrowsers voor die wij wel ondersteunen zijn:

Microsoft Edge
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera Browser
Apple Safari

We zien u graag terug in één van bovenstaande browsers.

 
Robuuste RATELTAKELS snel in huis

Robuuste RATELTAKELS snel in huis

​Een rateltakel met hendel
In plaats van een bedieningsketting gebruikt u een bedieningsarm of hefboom om de last vast te sjorren dan wel te hijsen of te laten dalen. Onze rateltakels worden geleverd met een standaard kettinglengte van 1,5 meter. Extra lengte is per meter te bestellen. Er zijn rateltakels leverbaar vanaf 0,25t t/m 9t.

Diverse merken
Louis Reyners is leverancier van diverse merken rateltakels, zoals KITO, Nitchi, CM, en ELLER. ELLER is ons huismerk en de rateltakels van dit merk zijn erg robuust. Wij hebben met het verbeterde design getracht een nog langere levensduur te creëren. De kettingen in de ELLER rateltakels zijn Grade 80 gegalvaniseerde lastkettingen volgens EN 818-7.

Service en kwaliteit
Of u nu kiest voor de rateltakels van ons huismerk of van één van de andere merken, wij garanderen u altijd takels van topkwaliteit. Onze goede service uit zich in de vorm van gepast advies en vlotte levertijden in combinatie met scherpe prijzen.

Klik op onderstaande link en bekijk het betreffende assortiment.

KITO rateltakels

ELLER rateltakels

Nitchi rateltakels

CM-ET rateltakels

 

Behoefte aan meer informatie?
U kunt contact opnemen met onze afdeling verkoop via 075 - 650 47 50, via info@lr.nl of bekijk ons assortiment op de webshop. Wij staan u graag te woord en adviseren u in de aanschaf en gebruik van rateltakels.