Op dit moment ervaren wij helaas problemen met het tonen van producten op onze website. Bent u op zoek naar een product en kunt u dit niet vinden? Neem contact met ons op info@lr.nl of +31756504750 en wij informeren u graag!

Helaas ondersteunen wij niet langer Internet Explorer 11 (en lagere versies). Een zeer laag percentage van onze bezoekers gebruikt deze webbrowser nog.

Wij raden u aan een moderne webbrowser te downloaden. Moderne webbrowsers voor die wij wel ondersteunen zijn:

Microsoft Edge
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera Browser
Apple Safari

We zien u graag terug in één van bovenstaande browsers.

 
Simpelweg topkwaliteit in elektrische kettingtakels

Simpelweg topkwaliteit in elektrische kettingtakels

Breed aanbod
Ons assortiment elektrische kettingtakels is erg ruim en bestaat uit takels in verschillende vormen. Takels voor de Entertaiment en voor de Industrie. De takels zijn verkrijgbaar in 230V- of 400V uitvoeringen, van merken die zichzelf bewezen hebben. KITO takels zijn betrouwbaar, duurzaam en veilig en de CM takels hebben zelfs een levenslange garantie. Daar kunt u op vertrouwen! De elektrische kettingtakels van beide merken kennen verschillende snelheden en kunnen samengebouwd worden met een loopkat.

Advies en producten op maat
Weet u niet zeker welke elektrische kettingtakel voor uw werkzaamheden geschikt is? Onze verkoopadviseurs voorzien u graag van het juiste antwoord. Zij beschikken over uitgebreide vakkundige productkennis. Wanneer de elektrische kettingtakel aangepast moet worden aan uw specifieke situatie, staan de specialisten van Louis Reyners ook voor u klaar.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over onze elektrische kettingtakels? Neem contact op via telefoonnummer: 075 - 650 47 50 of stuur een email naar info@lr.nl.