Op dit moment ervaren wij helaas problemen met het tonen van producten op onze website. Bent u op zoek naar een product en kunt u dit niet vinden? Neem contact met ons op info@lr.nl of +31756504750 en wij informeren u graag!

Helaas ondersteunen wij niet langer Internet Explorer 11 (en lagere versies). Een zeer laag percentage van onze bezoekers gebruikt deze webbrowser nog.

Wij raden u aan een moderne webbrowser te downloaden. Moderne webbrowsers voor die wij wel ondersteunen zijn:

Microsoft Edge
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera Browser
Apple Safari

We zien u graag terug in één van bovenstaande browsers.

 
VALBEVEILIGING voor zekerheid

VALBEVEILIGING voor zekerheid

Het gebruik van de juiste valbeveiligingsmiddelen is cruciaal om valongelukken tijdens werkzaamheden te voorkomen. Zorg ervoor dat u de handleiding en de producten die u gebruikt, grondig controleert voordat u op hoogte aan het werk gaat.

Breed assortiment valbeveiliging

Het assortiment valbeveiliging bij Louis Reyners is zeer divers. Wij leveren harnassen, lijnen, ankerpunten, en valstopapparaten. Daarnaast zijn complete valbeveiligingsets beschikbaar. In sommige gevallen wordt de valbeveiliging geleverd in handige opbergtassen, maar als dat niet het geval is, kunt u stevige tassen, rugzakken of koffers apart aanschaffen. Ons ruime assortiment biedt tevens mogelijkheden voor de kleinste onderdelen en toebehoren.

ELLERsafe voor werken op grote hoogten

Voor werkzaamheden op grote hoogten biedt ons huismerk, ELLERsafe, een uitstekend assortiment. Dit vernieuwde assortiment bevat alles wat nodig is om veilig op hoogte te werken. Voor meer informatie over de inhoud van dit pakket, kunt u contact met ons opnemen.

Ontdek hier ons complete assortiment valbeveiliging >