Loading...

KITO staaldraadtakels

Helaas ondersteunen wij niet langer Internet Explorer 11 (en lagere versies). Een zeer laag percentage van onze bezoekers gebruikt deze webbrowser nog.

Wij raden u aan een moderne webbrowser te downloaden. Moderne webbrowsers voor die wij wel ondersteunen zijn:

Microsoft Edge
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera Browser
Apple Safari

We zien u graag terug in één van bovenstaande browsers.

 

Naast elektrische en handkettingtakels biedt de Japanse hightech-fabrikant ook een elektrische staaldraadtakel van de hoogste kwaliteit en veiligheid aan. De elektrische staaldraadtakel is een type takel dat flexibel geconfigureerd wordt; vanuit de basistakel wordt bepaald hoe deze gebruikt dient te worden en welke ophanging daarbij past. 

Vanwege de veelzijdigheid is maatwerk vereist en daarom kunnen wij de KITO RX alleen leveren door een 1-op-1 takel met u samen te stellen. Stap voor stap doorlopen we de configuratie om tot de optimale samenstelling komen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Elektrische staaldraadtakels worden doorgaans bevestigd aan een kraaninstallatie en zijn uitermate geschikt voor zeer zware takelwerkzaamheden. Met de staaldraadtakel van KITO is het mogelijk om lasten tot 50t veilig te hijsen.

Het uitgangspunt van een elektrische staaldraadtakel met frame is de eenvoud. Zo eenvoudig zelfs dat er geen gespecialiseerd personeel van de fabrikant aan te pas hoeft te komen indien de takel onderhouden of vervangen moet worden. Daarnaast zijn deze elektrische staalddraadtakels zeer veelzijdig. KITO levert namelijk een flinke lijst aan opties om de elektrische staaldraadtakel mee uit te rusten. U kunt dan denken aan eindschakelaars, weegcellen, lastindicatie, automatische lasttelling, registratie van de resterende levensduur en slingerbeveiliging.