Hijskettingen

Helaas ondersteunen wij niet langer Internet Explorer 11 (en lagere versies). Een zeer laag percentage van onze bezoekers gebruikt deze webbrowser nog.

Wij raden u aan een moderne webbrowser te downloaden. Moderne webbrowsers voor die wij wel ondersteunen zijn:

Microsoft Edge
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera Browser
Apple Safari

We zien u graag terug in één van bovenstaande browsers.

 
Bent u op zoek naar een hijsketting? Louis Reyners levert enkelvoudige of samengestelde hijskettingen zoals de eensprong, tweesprong of viersprong. Onze hijskettingen kenmerken zich vanwege de duurzaamheid van het materiaal, de samenstel-mogelijkheden en de scherpe prijzen die wij u kunnen bieden. Onze hijskettingen leveren we indien gewenst op maat, zo kunnen we het kettingwerk voorzien van o.a. harpsluitingen, schalmen, hijsogen, inkorthaken en karabijnen. Wij leveren altijd uit voorraad, ook onderdelen.

De betrouwbare hijskettingen van ELLERchain

Het ELLERchain programma is een compleet Grade 100 programma. Deze kettingen worden volledig naar uw wens samengesteld van uit voorraad leverbare componenten. De hijskettingen van ELLERchain zijn conform EN 812-2 in Grade 100. De ketting kan gebruikt worden tot een maximale gebruikstemperatuur van 380°C en is leverbaar in een diameter range van 6 t/m 22 mm.

Wist u dat ELLERchain ook een huismerk van Louis Reyners BV is?

De ontwikkeling in kettingwerk gaat snel. Inmiddels begint het Grade 100 programma steeds meer de standaard te worden. Met Grade 100 kunt u met gelijkblijvende diameter ketting 25% meer capaciteit ten opzichte van een Grade 80 ketting hijsen. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt en er is een grote verscheidenheid aan haken en uitvoeringen mogelijk. Onze producten voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Zo verhoogt u de veiligheid op uw werkvloer.

Meer informatie over kettingwerk of hijsen in het algemeen?

Wij denken graag met u mee. Voor vragen of meer informatie kunt u bellen met een van onze medewerkers op 075 – 650 47 50 of stuur een e-mail naar info@lr.nl.