Lasbare hijsogen

Helaas ondersteunen wij niet langer Internet Explorer 11 (en lagere versies). Een zeer laag percentage van onze bezoekers gebruikt deze webbrowser nog.

Wij raden u aan een moderne webbrowser te downloaden. Moderne webbrowsers voor die wij wel ondersteunen zijn:

Microsoft Edge
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera Browser
Apple Safari

We zien u graag terug in één van bovenstaande browsers.

 
Lasbare hijsogen zijn er in diverse soorten en maten. Met de aanlasogen van RUD bieden wij voor iedere toepassing het juiste product. Zo hebben wij draaibare hijsogen, maar ook vaste- en kantelbare hijsogen. De meeste hijsringen zijn ontwikkeld voor bevestiging op een vlakke ondergrond. Maar aanlas hijsogen voor lassen op hoeken van 90°, een aanlas hijsoog voor op pijpen en aanlashaken zijn ook te krijgen! Zoals u ziet, een enorm assortiment met daarin nog keuze uit RVS hijsogen, Grade 120 of Grade 100.
Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waarom kiest u voor een RUD hijsoog?

RUD is dé toonaangevende wereldspeler op het gebied van hijsogen en kettingwerk. Een ervaren leverancier met een enorm assortiment aan hijsogen: voor iedere toepassing een product, en ieder product is gegarandeerd van topkwaliteit. Zo zijn alle RUD componenten 100% scheurbeproefd én belastbaar in elke richting, met een veiligheidsfactor van 4:1.

Goede prijs voor de beste kwaliteit

Een RUD hijsoog maar ook veel van onze overige hijsogen zijn uit voorraad leverbaar tegen een zeer voordelige prijs. Hierdoor kunt u snel over de juiste producten beschikken. Mocht u niet exact weten welke hijsogen het beste bij uw situatie passen, wij van Louis Reyners voorzien u graag van advies.

RUD hijsogen op een rijtje

​RUD hijsogen/moeren zijn volgens de NEN-EN 818 en NEN-EN 1677 en
worden getest op een dynamische belasting van 20.000 lastwissels.

Advies over deze of andere hijsogen, zoals de schroefbare hijsogen van RUD?

Neem contact op met ons verkoopteam via info@lr.nl of via 075 – 650 47 50.