Schroefbare hijsogen

Helaas ondersteunen wij niet langer Internet Explorer 11 (en lagere versies). Een zeer laag percentage van onze bezoekers gebruikt deze webbrowser nog.

Wij raden u aan een moderne webbrowser te downloaden. Moderne webbrowsers voor die wij wel ondersteunen zijn:

Microsoft Edge
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera Browser
Apple Safari

We zien u graag terug in één van bovenstaande browsers.

 
Toonaangevende schroefbare hijsogen van RUD. Wij hebben een breed assortiment schroefbare hijsogen van RUD, dé toonaangevende wereldspeler op het gebied van hijsogen en kettingwerk. Een hijsring van RUD kent verschillende variaties. Een RVS oogbout, maar ook van kwaliteitsklasse Grade 100 of zelfs Grade 120. We hebben een draaibaar hijsoog, maar ook vaste- of kantelbare hijsringen. De oogbouten van RUD zijn voorzien van slijtmarkeringen, waardoor slijtage gemakkelijk opgemerkt kan worden. Mocht het toch zo zijn dat het aanbod niet aan de vraag voldoet, dan is ook maatwerk een mogelijkheid.
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-25 van 25

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-25 van 25

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Schroefbaar hijsoog, oogbout of oogmoer

Schroefbare hijsogen van RUD zijn Duitse kwaliteit tegen zeer voordelige prijzen. Bij Louis Reyners, leverbaar in alle mogelijke uitvoeringen en formaten. Oogbouten en oogmoeren zijn vaak een praktische en eenvoudige oplossing bij het hijsen van objecten. Onze oogbouten en oogmoeren voldoen aan DIN 582.

Oogbouten voor specifieke hijsbehoeften

Naast de reguliere hijsogen, oogbouten en oogmoeren kunt u bij ons ook terecht voor aanlashaken, containerhaken en ringkoppelingen. Voor het hijsen van betonnen objecten leveren wij verankeringspunten die in de structuur vastgezet kunnen worden.

RUD schroefbare hijsogen op een rijtje

Schroefbare hijsogen op maat:

Bekijk hier ons volledige assortiment schroefbare hijsogen.

Goede prijs voor de beste kwaliteit

Een groot gedeelte van onze hijsogen zijn uit voorraad leverbaar. Hierdoor kunt u snel over de juiste producten beschikken. De hijsogen kennen bovendien een concurrerende prijs. Mocht u niet exact weten welke hijsogen in uw situatie het best geschikt zijn, wij van Louis Reyners voorzien u graag van een passend advies. Bel met één van onze medewerkers via 075 – 650 47 50 of stuur een e-mail naar info@lr.nl.​