Op dit moment ervaren wij helaas problemen met het tonen van producten op onze website. Bent u op zoek naar een product en kunt u dit niet vinden? Neem contact met ons op info@lr.nl of +31756504750 en wij informeren u graag!

Elektrische takels

Helaas ondersteunen wij niet langer Internet Explorer 11 (en lagere versies). Een zeer laag percentage van onze bezoekers gebruikt deze webbrowser nog.

Wij raden u aan een moderne webbrowser te downloaden. Moderne webbrowsers voor die wij wel ondersteunen zijn:

Microsoft Edge
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera Browser
Apple Safari

We zien u graag terug in één van bovenstaande browsers.

 
Of je nu een mini takel of een zware takel wilt kopen, voor het veilig hijsen van lasten in de evenementen industrie is het van belang voor een betrouwbare takel tot je beschikking te hebben. De elektrische takels van Louis Reyners worden gebruikt in verschillende industrieën. Van entertainment, maritiem, bouwplaats tot aan offshore. Louis Reyners biedt een ruim aanbod topkwaliteit elektrische takels aan tegen een goede prijs. Bekijk ons assortiment.
Tonen als Foto-tabel Lijst

23 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

23 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Elektrische kettingtakels, de beste merken voor elke hijsklus

Voor het veilig hijsen van hoge lasten is een betrouwbare elektrische kettingtakel nodig. Louis Reyners biedt meerdere merken topkwaliteit elektrische kettingtakels aan tegen een goede prijs. Deze zijn verkrijgbaar met én zonder draadloze afstandsbediening. Al onze elektrische kettingtakels, ook wel kabeltakel genoemd, voldoen aan de hoogste normen (NEN-EN 14492-1:2006+A1:2009) en zijn uitermate betrouwbaar en duurzaam in gebruik. De takels zijn verkrijgbaar in 230V of 400V uitvoeringen in enkele of dubbele rij- of hijssnelheden.

U wilt een aangebouwde takel met een zwenkarm of met een duw-, mechanische dan wel elektrische loopkat kopen? Geen probleem, laat ons weten wat uw wensen zijn en onze monteurs maken de takel precies zoals u hem wilt hebben.

KITO elektrische kettingtakels
Op onze KITO takels kunt u al jaren vertrouwen. De KITO elektrische takels zijn compact, veelzijdig en aansluitbaar op het lichtnet. Met de Kito EQ takel heeft u snel tot 15% hogere productiviteit! Met werklasten van 60 kg tot wel 500 kg zijn de Kito takels snel leverbaar in de door u gewenste hijshoogte.

Waar hangt u de elektrische kettingtakel aan op?
Een elektrische takel dient ergens aan te worden opgehangen. Hiervoor hebben wij in ons assortiment onder andere:

Daarnaast heeft elke takel zijn eigen kettingmaat en is de keuze van een lastketting zeer belangrijk. De lastketting dient afgestemd te worden op de takel. Diverse soorten en maten zijn bij Louis Reyners vaak direct uit voorraad leverbaar.

Voor een elektrische takel op maat gaat u naar Louis Reyners
Wanneer de elektrische kettingtakel aangepast moet worden aan uw specifieke situatie, staan de specialisten van Louis Reyners ook voor u klaar. Uiteraard hebben wij alles in huis om te testen, te certificeren aan te passen aan uw specifieke wensen en indien nodig te repareren. Weet u niet zeker welke elektrische kettingtakel voor uw werkzaamheden geschikt is? Onze verkoopmedewerkers voorzien u graag van het juiste advies. Zij beschikken over uitgebreide vakkundige productkennis. Neem contact op via 075 – 650 47 50 of via info@lr.nl.