Op dit moment ervaren wij helaas problemen met het tonen van producten op onze website. Bent u op zoek naar een product en kunt u dit niet vinden? Neem contact met ons op info@lr.nl of +31756504750 en wij informeren u graag!

Werkplaatsinrichting

Helaas ondersteunen wij niet langer Internet Explorer 11 (en lagere versies). Een zeer laag percentage van onze bezoekers gebruikt deze webbrowser nog.

Wij raden u aan een moderne webbrowser te downloaden. Moderne webbrowsers voor die wij wel ondersteunen zijn:

Microsoft Edge
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera Browser
Apple Safari

We zien u graag terug in één van bovenstaande browsers.

 

De inrichting van uw werkplaats moet veilig en ergonomisch zijn, zeker als er last gehesen wordt. In het geval van repeterende handelingen, zoals het oppakken en terugleggen van gereedschap, is vooral de ergonomie een punt van aandacht. Bij Louis Reyners vindt u verschillende veerbalancers en retractors die bijdragen aan het gezond omgaan met dergelijke repetities en dat verhoogt de productiviteit en veroorzaakt minder gezondheidsklachten.

Indien er op of rond de werkplaats zwaardere lasten of persoon gehesen worden dan zijn portaalkranen, davits, zwenkkranen een bruikbaar hulpmiddel. Bij Louis Reyners koopt u deze uiteenlopende oplossingen zodat mensen en/of materiaal veilig en verantwoord gedaald en gehesen kan worden.