Op dit moment ervaren wij helaas problemen met het tonen van producten op onze website. Bent u op zoek naar een product en kunt u dit niet vinden? Neem contact met ons op info@lr.nl of +31756504750 en wij informeren u graag!

ELLER

Helaas ondersteunen wij niet langer Internet Explorer 11 (en lagere versies). Een zeer laag percentage van onze bezoekers gebruikt deze webbrowser nog.

Wij raden u aan een moderne webbrowser te downloaden. Moderne webbrowsers voor die wij wel ondersteunen zijn:

Microsoft Edge
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera Browser
Apple Safari

We zien u graag terug in één van bovenstaande browsers.

 
Als u voor ELLER kiest, dan kiest u voor zekerheid. Met de hijs- en hefproducten van ELLER bent u verzekerd van de beste kwaliteit en de hoogste veiligheidsstandaard. Of het nu gaat om een balkenklem, hand- of rateltakel, duwloopkat of kettingzak - ELLER belooft u altijd optimale zekerheid. ELLER producten zijn scherp geprijsd, snel geleverd en voldoen aan EN-normen. Louis Reyners levert ELLER producten direct uit voorraad, ook reserve onderdelen, voor absoluut de beste prijs.

 

ELLER - Excellent in hijsen en heffen

Bij de ontwikkeling van producten staat de wens en de veiligheid van de eindgebruiker centraal. Producten van ELLER worden van ontwerp tot productie getoetst bij de eindgebruiker. ELLER streeft ernaar om de juiste verhouding te vinden tussen het beste materiaal en de beste prijs. Tot zover lijkt ELLER dat goed te lukken. Inmiddels zijn de elektrische takels, hand- en rateltakels, dommekrachten, staaldraadverbindingen, loopkatten en balkenklemmen van ELLER niet meer weg te denken van bouwplaatsen, scheepswerven en zelfs op minder industriële locaties zoals theaters en festivals, maar ook klusruimtes, garages of sportscholen.