ELLER

Helaas ondersteunen wij niet langer Internet Explorer 11 (en lagere versies). Een zeer laag percentage van onze bezoekers gebruikt deze webbrowser nog.

Wij raden u aan een moderne webbrowser te downloaden. Moderne webbrowsers voor die wij wel ondersteunen zijn:

Microsoft Edge
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera Browser
Apple Safari

We zien u graag terug in één van bovenstaande browsers.

 
Als u voor ELLER kiest, dan kiest u voor zekerheid. Met de hijs- en hefproducten van ELLER bent u verzekerd van de beste kwaliteit en de hoogste veiligheidsstandaard. Of het nu gaat om een balkenklem, hand- of rateltakel, duwloopkat of kettingzak - ELLER belooft u altijd optimale zekerheid. ELLER producten zijn scherp geprijsd, snel geleverd en voldoen aan EN-normen. Louis Reyners levert ELLER producten direct uit voorraad, ook reserve onderdelen, voor absoluut de beste prijs.

 

ELLER - Excellent in hijsen en heffen

Bij de ontwikkeling van producten staat de wens en de veilgiheid van de eindgebruiker centraal. Producten van ELLER worden van ontwerp tot productie getoetst bij de eindgebruiker. En toch streeft ELLER ernaar om de juiste verhouding te vinden tussen het beste materiaal en de beste prijs. Tot zover lijkt ELLER dat goed te lukken. Inmiddels zijn ELLER producten, zoals elektrische takels, hand- en rateltakels, dommekrachten, staldraadverbindingen, trolleys en natuurlijk balkenklemmen niet meer weg te denken van de bouwplaatsen, scheepswerven en zelfs op minder industriele locaties zoals garages of een sportscholen.