Op dit moment ervaren wij helaas problemen met het tonen van producten op onze website. Bent u op zoek naar een product en kunt u dit niet vinden? Neem contact met ons op info@lr.nl of +31756504750 en wij informeren u graag!

Petzl harnassen

Helaas ondersteunen wij niet langer Internet Explorer 11 (en lagere versies). Een zeer laag percentage van onze bezoekers gebruikt deze webbrowser nog.

Wij raden u aan een moderne webbrowser te downloaden. Moderne webbrowsers voor die wij wel ondersteunen zijn:

Microsoft Edge
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera Browser
Apple Safari

We zien u graag terug in één van bovenstaande browsers.

 

Ontdek ons uitgebreide assortiment Petzl harnasgordels, ontworpen om te voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen in de branche. Wij begrijpen dat uw veiligheid prioriteit heeft, daarom bieden wij met trots een selectie van topmodellen aan, waaronder de Avao Bod, Falcon Mountain, Sequoia, Astro Bod, Volt en Newton Easyfit. Bij Petzl gaan kwaliteit en veiligheid altijd hand in hand. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

24 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

24 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ontdek Petzl: Uw Vertrouwde Partner in Veiligheid

Bij Louis Reyners streven we naar een veilige en betrouwbare werkomgeving, en daarom kiezen we er bewust voor om Petzl harnasgordels aan te bieden. Petzl staat bekend om haar ongeëvenaarde toewijding aan veiligheid en innovatie.

Waarom kiezen voor Petzl harnasgordels?

1. Toonaangevende veiligheidsnormen: Petzl houdt zich strikt aan de hoogste veiligheidsnormen in de industrie. Elk harnasgordelmodel is ontworpen en geproduceerd met aandacht voor detail en kwaliteit, wat resulteert in een uitrusting die voldoet aan de meest strenge eisen.

2. Innovatieve technologie: Petzl staat synoniem voor innovatie. Het merk investeert continu in onderzoek en ontwikkeling om producten te creëren die voorop lopen in de industrie. Met geavanceerde technologieën bieden Petzl harnasgordels niet alleen optimale veiligheid maar ook gebruiksgemak.

3. Ergonomisch ontwerp: Comfort is een essentieel aspect van veiligheid. Petzl harnasgordels zijn ontworpen vanuit ergonomisch oogpunt, waardoor gebruikers comfortabel kunnen op hoogte te werken, zelfs bij lange periodes.

4. Duurzaamheid en betrouwbaarheid: Petzl staat garant voor duurzaamheid. De gebruikte materialen en de constructie van de harnasgordels zijn ontworpen om bestand te zijn tegen zware omstandigheden.

5. Gebruiksvriendelijkheid: Petzl begrijpt dat een gemakkelijke bediening cruciaal is. De harnasgordels zijn eenvoudig aan te trekken, de juiste pasvorm te realiseren en comfortabel zijn om mee te werken. Geen gedoe, alleen pure functionaliteit.