RUD

RUD is een wereldleider in het leveren van innovatieve, hoogwaardige hef- en hijsoplossingen. De producten van RUD zijn ontworpen om het hef- en hijsproces veilig, efficiënt en productief te laten verlopen. Met een uitgebreid assortiment in hef- en hijsoplossingen, waaronder hijsogen, hijsklemmen, ladingspanners, sjorogen, kettingwerk en nog veel meer, vindt u met RUD altijd een oplossing voor uw hijsklus. Of u nu een kleine of grote klus heeft... Wanneer u RUD bij Louis Reyners koopt, krijgt u ook de beste service en ondersteuning om optimaal gebruikt te maken van de producten. RUD-producten zijn getest en goedgekeurd voor gebruik in de Europese Unie en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Bovendien zijn RUD-producten milieuvriendelijk, duurzaam en gebruiksvriendelijk.

⟩ Meer over het assortiment van RUD

RUD catalogi

RUD Lifting Means CatalogRUD Lifting Means Catalog
RUD Lifting Means Catalog
RUD Lifting Points CatalogRUD Lifting Points Catalog
RUD Lifting Points Catalog
RUD Industrial Chains Catalog (DE)RUD Industrial Chains Catalog (DE)
RUD Industrial Chains Catalog (DE)
RUDE ACP-TURNADO CatalogRUDE ACP-TURNADO Catalog
RUDE ACP-TURNADO Catalog

Meer over RUD

Louis Reyners BV, dé importeur van hoogwaardige RUD-producten in Nederland. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan producten van het gerenommeerde merk RUD, dat bekend staat om zijn innovatieve oplossingen op het gebied van hijs- en heftechniek. Of je nu op zoek bent naar schroefbare en lasbare hijsogen, containerhaken, ladingspanners, sjorogen of lastkettingen, wij hebben alles wat je nodig hebt om veilig en efficiënt te kunnen werken.

RUD is een wereldwijd erkend merk dat zich toelegt op het leveren van hoogwaardige producten voor diverse industrieën. Als exclusieve importeur van RUD in Nederland zijn we trots om hun assortiment aan te bieden aan professionals in de hijs- en hefsector. Met RUD ben je verzekerd van superieure kwaliteit en betrouwbaarheid, zodat je met een gerust hart aan het werk kunt gaan.

Componenten voor kettingwerk

Wij hebben een uitgebreid assortiment hoogwaardige RUD-componenten. Wij bieden gaffelhaken, inkortklauwen, ooghaken, topschalmen en verbindingsschalmen van topkwaliteit. Met deze componenten kunnen we specifiek kettingwerk op maat samenstellen voor onze klanten. Onze betrouwbare en duurzame componenten garanderen een veilige en efficiënte hijservaring. Vertrouw op de expertise van Louis Reyners BV voor hoogwaardige hijsoplossingen die voldoen aan uw specifieke behoeften.

Hijsogen

Een van de populaire producten van RUD die we aanbieden, zijn de schroefbare en lasbare hijsogen. Deze hijsogen zijn ontworpen om veilig hijsen mogelijk te maken en zijn geschikt voor verschillende toepassingen. Ze zijn eenvoudig te installeren en bieden een stevige bevestigingsmogelijkheid voor hijstoepassingen. Of je nu een lichte of zware last moet hijsen, de schroefbare en lasbare hijsogen van RUD bieden de nodige sterkte en betrouwbaarheid.

Containerhaken

Voor het veilig en efficiënt verplaatsen van containers biedt RUD een assortiment aan containerhaken. Deze haken zijn speciaal ontworpen om een stevige en veilige verbinding te maken met de container. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en capaciteiten om aan de specifieke behoeften van je project te voldoen. Met de RUD-containerhaken kun je containers veilig hijsen en verplaatsen, waardoor je tijd en moeite bespaart.

Ladingspanners

Als het gaat om het zekeren van ladingen, biedt RUD een breed scala aan ladingspanners en sjorogen. Deze producten zorgen ervoor dat je lading veilig en stevig wordt vastgezet tijdens transport. De ladingspanners zorgen voor een optimale spankracht en kunnen gemakkelijk worden aangepast aan verschillende ladingen. De sjorogen bieden een betrouwbare bevestigingsmogelijkheid voor het sjorren van ladingen. Met RUD ladingspanners en sjorogen kun je erop vertrouwen dat je lading veilig en stabiel blijft tijdens het transport.

Lastketting

Voor het hijsen en heffen van zware lasten biedt RUD ook hoogwaardige lastkettingen. Deze kettingen zijn ontworpen om extreme belastingen aan te kunnen en zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en lengtes. Ze zijn duurzaam, betrouwbaar en voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Met RUD lastkettingen kun je zelfs de zwaarste ladingen veilig hijsen en verplaatsen.