William Hackett

William Hackett is een toonaangevende fabrikant op het gebied van hijs- en hefapparatuur, die al meer dan 65 jaar ervaring heeft in het ontwerpen, produceren en leveren van hoogwaardige hef- en hijsmiddelen. Ze staan bekend om hun robuuste, betrouwbare en innovatieve producten, die zijn ontworpen met behulp van de meest geavanceerde technologieën.

De producten van William Hackett zijn ontworpen om maximale prestaties te leveren met als doel uw bedrijf zo veilig en productief mogelijk te laten zijn. Alle producten zijn stuk voor stuk getest en gecertificeerd volgens de internationale veiligheidsnormen. 

William Hackett heeft een uitgebreid assortiment aan hijs- en hefapparatuur, waaronder katrollen, hijshaken, handkettingen, lierkasten, staalkabels en vele andere producten. Ze leveren ook een breed scala aan accessoires, zoals kettingschakelaars, kabels, kabelspanner en vele andere en leveren wereldwijd producten met een specifieke sectortoepassing, denk aan marine & offshore, agrarisch en mijnbouw.

Bij Louis Reyners koopt u de beste kwaliteit William Hackett producten tegen de beste prijs.