Op dit moment ervaren wij helaas problemen met het tonen van producten op onze website. Bent u op zoek naar een product en kunt u dit niet vinden? Neem contact met ons op info@lr.nl of +31756504750 en wij informeren u graag!

Betalen

Helaas ondersteunen wij niet langer Internet Explorer 11 (en lagere versies). Een zeer laag percentage van onze bezoekers gebruikt deze webbrowser nog.

Wij raden u aan een moderne webbrowser te downloaden. Moderne webbrowsers voor die wij wel ondersteunen zijn:

Microsoft Edge
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera Browser
Apple Safari

We zien u graag terug in één van bovenstaande browsers.

 

Louis Reyners biedt verschillende betrouwbare en veilige betaalmethoden aan, zodat u zelf besluit hoe u uw order betaalt.

Hieronder leggen we kort de verschillende methoden uit., Heeft u een vraag over betalen? Neem dan contact met ons op via +31 (0) 75 650 47 50 of stuur een e-mail naar info@lr.nl.

iDeal
iDEAL is in Nederland de bekendste en meest gebruikte betaalmethode. Als u de order in uw winkelmandje heeft geplaatst en u gaat via iDEAL betalen, dan wordt u doorverwezen naar uw eigen bank. Doorloop het betaalproces in uw bankomgeving. Zodra u dat succesvol heeft afgerond, is de betaling gelukt.

PayPal
Als u met PayPal betaalt, dan heeft u daar een account voor nodig en uiteraard een creditcard en/of bankrekening. Het voordeel van PayPal is dat de betaling supersnel verwerkt wordt. PayPal kent tevens een hoge dekkingsgraad qua landen waar transacties naar toe kunnen plaatsvinden.

Creditcard
Visa en Mastercard. Het zijn creditcards die interationaal breed geaccepteerd zijn. Het voordeel van betalen met een creditcard is dat uw aankopen verzekerd zijn, doorgaans tot 180 of zelfs 320 dagen na aankoop. Betalen met creditcard is dus een erg veilige betaalmethode.

Bestellen op rekening
Geen betaalpas of creditcard bij de hand? Geen probleem. Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om op rekening te bestellen. Voorwaarde is wel dat u over een webshop-account beschikt. Zodra de order is verwerkt, ontvangt u van ons een factuur.

 

Bankgegevens Louis Reyners B.V.

BTW: NL 001625937B01
BIC: ABNANL2A
​IBAN: NL96 ABNA 0124 2858 05
EORI: NL001625937

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice via 075 - 650 47 50 (maandag t/m vrijdag van 8:30 - 17:00) of stuur een mail naar info@lr.nl.