9 en 10 mei zijn wij in verband met Hemelvaartsdag gesloten.​​​​

Op dit moment ervaren wij helaas problemen met het tonen van producten op onze website. Bent u op zoek naar een product en kunt u dit niet vinden? Neem contact met ons op info@lr.nl of +31756504750 en wij informeren u graag!

Helaas ondersteunen wij niet langer Internet Explorer 11 (en lagere versies). Een zeer laag percentage van onze bezoekers gebruikt deze webbrowser nog.

Wij raden u aan een moderne webbrowser te downloaden. Moderne webbrowsers voor die wij wel ondersteunen zijn:

Microsoft Edge
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera Browser
Apple Safari

We zien u graag terug in één van bovenstaande browsers.

 
Fixator LM: Een stabiele en efficiënte hijservaring

Fixator LM: Een stabiele en efficiënte hijservaring

Bij de keuze voor een elektrisch staaldraadtakel zijn veiligheidsoverwegingen van het grootste belang. In dit artikel gaan we dieper in op waarom de Fixator LM zich positief onderscheidt ten opzichte van de concurrentie en waarom het een overtuigende keuze kan zijn.

 

Veilig en stabiel hijsen, hogere hijssnelheid dan de concurrentie

Net als de concurrentie voldoet de Fixator LM aan de strengste veiligheidsnormen en certificeringen in de industrie. Deze naleving is niet alleen een wettelijke vereiste, maar ook een geruststellende garantie dat uw werkomgeving wordt beschermd door de nieuwste veiligheidsprotocollen. Wat de Fixator echter onderscheidt, alhoewel het een optie is, is de mogelijkheid tot integratie van een elektromechanische lastbegrenzer. Hierdoor wordt het risico op overbelasting tot een minimum beperkt en daarmee de operationele veiligheid verhoogd.

Een ander opvallend voordeel van de Fixator LM is de geoptimaliseerde motorpositie, wat resulteert in een stabielere hijservaring. Deze eigenschap is cruciaal, vooral bij complexe hijsoperaties waar precisie en stabiliteit vereist zijn.

De Fixator LM90 en LM250 kenmerken zich door hun hijssnelheden, waarmee het concurrenten zoals de Minifor TR van Tractel overtreft.

 

Model WLL (kg) Hijssnelheid (m/min)
Fixator LM90 90 17
Tractel TR10 100 15
Fixator LM250 250 6
Tractel TR30 300 5

 

Ergonomisch ontwerp voor comfortabel gebruik

Een veilige werkomgeving gaat hand in hand met het welzijn van de gebruiker. Het ergonomische ontwerp van de Fixator LM zorgt niet alleen voor een soepele bediening, maar minimaliseert ook vermoeidheid en stress bij langdurig gebruik. Dit draagt bij aan een veilige en comfortabele werkomgeving.

Fixator gemonteerd

Accessoires voor extra functionaliteit

Ter aanvulling op de basisuitrusting zijn er verschillende accessoires beschikbaar voor de Fixator LM, waaronder een opbergbak, een Reeving-kit om de hijscapaciteit te verdubbelen, en een handige afstandsbediening. Met een IP65-kwaliteit en een bereik van 100m stelt het gebruikers in staat om in alle omstandigheden, zelfs zeer vochtige, op een veilige afstand het hijsproces te begeleiden.

 

Onderhoud, reparatie en/of ondersteuning

Als de staalkabeltakel aan onderhoud of reparatie toe is, is dat geen enkel probleem. Anders dan bijvoorbeeld Tractel kunt u de staalkabeltakels van Fixator bij ons in Zaandam laten onderhouden of repareren (Tractel takels gaan daarvoor terug naar Frankrijk) en daarmee wordt eventuele downtime sterk verminderd. 

 

Tot slot, een zeer interessante optie

De Fixator LM is, in vergelijking met de concurrentie, een zeer interessante optie. Met zijn stabiliteit, hogere hijsnelheid, kostenefficiëntie (gemiddeld zijn de staalkabeltakels 10% goedkoper dan Tractel's Tirfors), eenvoudig onderhoud, innovatieve kenmerken, ergonomisch ontwerp, snelle levering, en variëteit in accessoires, biedt de Fixator LM een allesomvattende oplossing voor al uw hijsbehoeften.

 

Offerte aanvragen?