Verhoog uw efficiëntie met de ELLER EPT Elektrische Palletwagen

Word jij enthousiast van het leiden van een verkoopteam naar nieuwe hoogten? Heb jij de drive en expertise om onze verkoop- en marketingstrategieën vorm te geven en ons team met jouw passie naar succes te leiden? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou!

Jij speelt als Salesmanager een cruciale rol in het stroomlijnen van de (verkoop)processen en het uitbouwen van onze marktpositie zowel nationaal als internationaal. Jouw leiderschap en strategisch inzicht zijn essentieel voor het bevorderen van onze groei en het versterken van onze positie in de sector.

Ergonomische voordelen

De ELLER EPT is volledig ontworpen om efficientie op de werkvloer te verhogen met ergonomie als uitgangspunt. De verstelbare pomphendel maakt het mogelijk om binnen een hoek van 90 graden lasten te verplaatsen, wat bijdraagt aan een natuurlijke houding tijdens het werk. Deze aanpassingsmogelijkheid zorgt ervoor dat de pompwagen aan iedere lichaamslengte aangepast kan worden, waardoor de fysieke belasting voor de gebruiker nihil is.

Prestatie en veiligheid

Een van de meest opvallende pluspunten van de ELLER EPT is de uitzonderlijk kleine draaicirkel. Deze eigenschap maakt de palletwagen niet alleen ideaal voor gebruik in magazijnen maar ook uitermate geschikt voor het laden en lossen in de beperkte ruimte van een vrachtwagen.

Met een maximale werklast van 2 ton en afmetingen van de vorken van 550x1150mm, combineert de ELLER EPT hefvermogen met precisie. De elektrische aandrijving, voorzien van een DC 1.0kw borstelloze motor en een 48V/10Ah lithiumbatterij, ondersteunt twee snelheden voor het rijden en één snelheid voor het heffen, wat zorgt voor een optimale balans tussen snelheid en controle. De gebruiksduur van 3 tot 3,5 uur op een volle lading, met een oplaadtijd van slechts 5 uur, garandeert een hoge productiviteit gedurende de werkdag.

De pompwagen is uitgerust met afgeschuinde vorkuiteinden en voorlooprollen voor eenvoudig in- en uitrijden van pallets U heeft bij ons de keuze uit PU, nylon, of rubber wielen, wat zorgt voor een optimale bediening op diverse ondergronden.

Helder display en notificaties

Een andere eigenschap is het heldere digitale display, dat o.a. tijdig waarschuwt wanneer de accu bijna leeg is, een logisch gevolg is dat u tijdig de accu lkunt omwisselen en stilstand wordt geminimaliseerd. U kunt uw werkzaamheden gewoon weer voortzetten zonder noemenswaardig tijdsverlies. 

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Zoals u van ELLER mag verwachten, voldoet de EPT elektrische palletwagen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Onze specialisten hebben uitgebreide tests uitgevoerd, waaronder laadtijd-, duurzaamheids-, wiel- en knoppentests, om te garanderen dat u over een betrouwbaar en duurzaam hulpmiddel beschikt voor uw dagelijkse logistieke uitdagingen.

De ELLER EPT Elektrische Palletwagen is meer dan een hulpmiddel; het is een investering in de gezondheid van uw medewerkers en in de efficiëntie van uw bedrijfsvoering. Ervaar het verschil in ergonomie, prestatie, en betrouwbaarheid met ELLER.

Doet u mee?

Om de overgang naar meer ergonomische en efficiënte werkprocessen te vergemakkelijken, biedt ELLER u de kans om de EPT Elektrische Palletwagen een maand op proef te gebruiken. Ervaar zelf de verhoogde productiviteit en het gebruiksgemak. Met de huidige beschikbaarheid direct uit voorraad, nodigen we u uit om niet te wachten; de voorraad is beperkt.

Dit is een uitgelezen kans om zonder risico te ontdekken hoe de ELLER EPT uw dagelijkse werkzaamheden nog efficiënter kan maken.