Partnerschap Louis Reyners & Roodenberg Staalkabels

Partnerschap Louis Reyners & Roodenberg Staalkabels

Met veel genoegen willen wij u op de hoogte stellen van een belangrijke ontwikkeling binnen ons bedrijf, Louis Reyners BV. Onlangs zijn wij een partnerschap aangegaan met Roodenberg Staalkabels uit IJmuiden. Graag delen wij deze belangrijke stap met u en met volle overtuiging kunnen wij u verzekeren dat dit geen enkele invloed zal hebben op onze dagelijkse activiteiten.

Wij behouden onze naam, identiteit, medewerkers en locatie. De beslissing om dit partnerschap aan te gaan komt voort uit het feit dat de pensioengerechtigde leeftijd van onze huidige directeur, Hans Gitsels, dichtbij is. Danny Hol, directeur en aandeelhouder van Roodenberg Staalkabels, beschouwt Louis Reyners BV als een geweldig bedrijf vanwege onze indrukwekkende groei en mooie bedrijfsresultaten, zowel vóór als ook na de Corona-crisis, onze hechte groep medewerkers en onze waardevolle merkenportefeuille, inclusief het geweldige huismerk ELLER.

Hans Gitsels is trots op de afgelopen 25 jaar bij Louis Reyners BV, waar hij als DGA heeft mogen bouwen en heeft bijgedragen aan het opbouwen en onderhouden van waardevolle klant- en leveranciersrelaties. Voorlopig blijft hij op dagelijkse basis actief betrokken, met een focus op sales, inkoop en advisering om deze nieuwe partnerschap goed te begeleiden.

Het management van Louis Reyners BV wordt overgenomen door Danny Hol vanuit Roodenberg Staalkabels. U kunt blijven rekenen op dezelfde hoogwaardige producten en uitstekende service. Sterker nog, onze bestaande portfolio van producten wordt alleen maar sterker en daar kunt u uw voordeel mee doen!

Mocht u vragen hebben over uw account of andere zaken, aarzel dan niet om contact op te nemen met uw vertrouwde contactpersonen of onze klantenservice. We streven ernaar om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen en ervoor te zorgen dat u geen hinder ondervindt van deze overname.

Tot slot willen wij u hartelijk bedanken voor het vertrouwen dat u in Louis Reyners BV heeft gesteld gedurende al die jaren. We kijken ernaar uit om onze succesvolle samenwerking voort te zetten, waarbij het partnerschap onze basis versterkt en Louis Reyners ook in staat is om haar assortiment duidelijk te verbreden. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.