Missie, Visie en Kernwaarden

Helaas ondersteunen wij niet langer Internet Explorer 11 (en lagere versies). Een zeer laag percentage van onze bezoekers gebruikt deze webbrowser nog.

Wij raden u aan een moderne webbrowser te downloaden. Moderne webbrowsers voor die wij wel ondersteunen zijn:

Microsoft Edge
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera Browser
Apple Safari

We zien u graag terug in één van bovenstaande browsers.

 

 

Missie

Excelleren! Excelleren in hijsen, heffen en valbeveiliging. Voor ons betekent dit dat wij staan voor steeds beter worden. Dit doen we door: 

  • Innovatief, professioneel, servicegericht en meedenkend te zijn.
  • Een toereikend en interessant assortiment te voeren.
  • Insirerend en motiverend naar onszelf en ons personeel te zijn.

 

Visie

Wij gaan altijd voor dat extra stapje. Meerwaarde creëren! Blijven prikkelen. Zowel intern als extern. Wij willen het verschil maken en om dat te kunnen investeren wij in personeel, in assortiment en vooral in u, de klant. Louis Reyners... uw intelligente handelspartner.

 

Waarden

Om onze visie te kunnen bewerkstelligen hebben wij de volgende 5 waarden toegekend aan ons handelen:

 

DAPPER
Kansen liggen er altijd en we zijn dapper genoeg om ze te grijpen. We durven risico’s te nemen, proberen graag nieuwe dingen uit en blijven ons ontwikkelen. Ons doel is de groei van mens en organisatie.

EXCELLEREN
Wij hebben een lerende en open houding, als organisatie en als persoon. Van elkaar leren. Met elkaar leren. Bijblijven in ons vak en in de markt. Met oog voor de volgende stap. Zo blijven wij groeien als mens, team en als bedrijf.

ENERGIEK
Positieve energie werkt aanstekelijk en zet ons in beweging. Met enthousiasme en ambitie streven wij ernaar elke dag beter te worden. Wij denken in oplossingen in plaats van in problemen. Dat levert ons het beste resultaat.

INTEGER
We zijn eerlijk, communiceren helder en behandelen iedereen met respect: onze collega’s, leveranciers, klanten en onszelf.

KLANTGERICHT
Bij elke beslissing die we nemen staat het belang van de klant voorop. We doen ons best om iedere dag de verwachtingen van de klant te overtreffen. Daarom zijn we flexibel en luisteren we naar hun wensen, alles om met hen een langdurige relatie te hebben en te houden.