Missie, Visie en Kernwaarden

Missie

Onze missie is helder: excelleren in hijsen, heffen en valbeveiliging. Voor ons betekent excelleren continu streven naar verbetering. Dit realiseren we door innovatief, professioneel, servicegericht en meedenkend te zijn. Daarnaast bieden we een assortiment dat toereikend en interessant is. We streven ernaar zowel onszelf als ons personeel te inspireren en motiveren.

Visie

Wij gaan altijd voor dat extra stapje. Onze visie is gericht op het creëren van meerwaarde en het voortdurend prikkelen van zowel interne als externe betrokkenen. Om het verschil te maken, investeren we in personeel, assortiment en vooral in u, de klant. Louis Reyners is uw intelligente handelspartner.

Waarden

Om onze visie te kunnen bewerkstelligen hebben wij de volgende 5 waarden toegekend aan ons handelen:

DAPPER: We zijn moedig genoeg om kansen te grijpen, risico's te nemen en nieuwe dingen uit te proberen. Ons doel is de groei van mens en organisatie.

EXCELLEREN: Met een lerende en open houding blijven we groeien als mens, team en bedrijf. Bijblijven in ons vak en in de markt is essentieel voor de volgende stap.

ENERGIEK: Positieve energie is aanstekelijk. Met enthousiasme en ambitie streven we ernaar elke dag beter te worden, denken we in oplossingen en behalen we het beste resultaat.

INTEGER: Eerlijkheid, heldere communicatie en respect voor collega's, leveranciers, klanten en onszelf staan centraal in ons handelen.

KLANTGERICHT: Bij elke beslissing staat het belang van de klant voorop. We streven ernaar de verwachtingen van de klant te overtreffen door flexibel te zijn en naar hun wensen te luisteren, met als doel een langdurige relatie op te bouwen en te behouden.