9 en 10 mei zijn wij in verband met Hemelvaartsdag gesloten.​​​​

Op dit moment ervaren wij helaas problemen met het tonen van producten op onze website. Bent u op zoek naar een product en kunt u dit niet vinden? Neem contact met ons op info@lr.nl of +31756504750 en wij informeren u graag!

Helaas ondersteunen wij niet langer Internet Explorer 11 (en lagere versies). Een zeer laag percentage van onze bezoekers gebruikt deze webbrowser nog.

Wij raden u aan een moderne webbrowser te downloaden. Moderne webbrowsers voor die wij wel ondersteunen zijn:

Microsoft Edge
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera Browser
Apple Safari

We zien u graag terug in één van bovenstaande browsers.

 
Onze CUE2024 met de tentklem en mini-takel in de spotlights

Onze CUE2024 met de tentklem en mini-takel in de spotlights

Het was een waar genoegen om velen van u te mogen ontmoeten tijdens de CUE 2024 in Rotterdam Ahoy! De aanwezige collega's van Louis Reyners BV, en die van Roodenberg Staalkabels (sinds een half jaar onze strategische partner) hebben genoten van de gesprekken en de enthousiaste reacties die we mochten ontvangen op onze stand, waar we een mooi assortiment aan rigging-producten hebben gepresenteerd.

Onze stand was het toneel van innovatieve oplossingen en hoogwaardige producten die perfect aansluiten op de behoeften van professionals zoals uzelf. Wij hopen dat u de kans heeft gehad om onze nieuwste producten te bekijken, waaronder de in zwart uitgevoerde tentklem en mini handtakel van ELLER. Ook hebben we met trots de lichtgewicht elektrische kettingtakels van GIS en de staalkabelhouders van Reutlinger gepresenteerd.

In de spotlights

ELLER htm handtakel
ELLER HTM mini-handtakel

Dit aluminium handkettingtakel van 250 kg is de kleinste en lichtste binnen de ELLER range.

  • Hijscapaciteit: 250 kg
  • Standaard met 10 meter hijshoogte
  • Aluminium (zwart gecoate) behuizing voorzien van verzonken bouten
  • Minimale hoogte van 235 mm
ELLER tentklem
ELLER BC tentklem

Deze profielklem is specifiek ontworpen voor tentprofielen met een breedte tussen 60 en 105mm.

  • Veilige werklast tot max. 500 kg
  • De klem is te gebruiken tot een hoek van 30 graden
  • Eenvoudig te monteren
  • Goede grip in kederprofiel
  • Geschikt voor tijdelijke hangpunten

 

Voor diegenen die onze stand hebben bezocht, willen wij onze oprechte dank uitspreken. Uw interesse en betrokkenheid hebben het evenement voor ons extra bijzonder gemaakt. Voor degenen die niet in de gelegenheid waren om langs te komen, nodigen wij u van harte uit om de hieronder gepubliceerde entertainent-catalogus door te nemen en zonodig om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om u te voorzien van meer informatie, demonstraties van onze producten en deskundig advies, afgestemd op uw specifieke behoeften.

 

Louis Reyners | Entertainment-catalogus

 

Bij Louis Reyners streven we ernaar om niet alleen hoogwaardige producten te leveren, maar ook om een waardevolle partner te zijn voor professionals in de entertainmentindustrie. We kijken ernaar uit u te ondersteunen bij het realiseren van uw projecten.

Mocht u verdere vragen hebben of meer informatie willen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen

 

CUE2024 - Afbeelding 1 CUE - Afbeelding 2 CUE - Afbeelding 3