Onze CUE2024 met de tentklem en mini-takel in de spotlights

In de spotlights

Het was een waar genoegen om velen van u te mogen ontmoeten tijdens de CUE 2024 in Rotterdam Ahoy! De aanwezige collega's van Louis Reyners BV, en die van Roodenberg Staalkabels (sinds een half jaar onze strategische partner) hebben genoten van de gesprekken en de enthousiaste reacties die we mochten ontvangen op onze stand, waar we een mooi assortiment aan rigging-producten hebben gepresenteerd.

Onze stand was het toneel van innovatieve oplossingen en hoogwaardige producten die perfect aansluiten op de behoeften van professionals zoals uzelf. Wij hopen dat u de kans heeft gehad om onze nieuwste producten te bekijken, waaronder de in zwart uitgevoerde tentklem en mini handtakel van ELLER. Ook hebben we met trots de lichtgewicht elektrische kettingtakels van GIS en de staalkabelhouders van Reutlinger gepresenteerd.

Voor diegenen die onze stand hebben bezocht, willen wij onze oprechte dank uitspreken. Uw interesse en betrokkenheid hebben het evenement voor ons extra bijzonder gemaakt. Voor degenen die niet in de gelegenheid waren om langs te komen, nodigen wij u van harte uit om de hieronder gepubliceerde entertainent-catalogus door te nemen en zonodig om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om u te voorzien van meer informatie, demonstraties van onze producten en deskundig advies, afgestemd op uw specifieke behoeften.

Louis Reyners | Entertainment-catalogus

Bij Louis Reyners streven we ernaar om niet alleen hoogwaardige producten te leveren, maar ook om een waardevolle partner te zijn voor professionals in de entertainmentindustrie. We kijken ernaar uit u te ondersteunen bij het realiseren van uw projecten.

Mocht u verdere vragen hebben of meer informatie willen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.