Habegger

Helaas ondersteunen wij niet langer Internet Explorer 11 (en lagere versies). Een zeer laag percentage van onze bezoekers gebruikt deze webbrowser nog.

Wij raden u aan een moderne webbrowser te downloaden. Moderne webbrowsers voor die wij wel ondersteunen zijn:

Microsoft Edge
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera Browser
Apple Safari

We zien u graag terug in één van bovenstaande browsers.

 

Louis Reyners BV, als exclusieve importeur van het Zwitserse merk Habegger in Nederland, biedt een uniek assortiment hoogwaardige staaldraadtakels. Habegger, wereldwijd bekend om zijn Zwitserse precisie en betrouwbaarheid, staat synoniem voor kwaliteit in hijs- en heftechnologie. Ons diverse aanbod omvat compacte modellen voor lichte lasten tot krachtige oplossingen voor zware industrieën, van kant-en-klare tot op-maat oplossingen die snel op bestelling of uit voorraad worden geleverd. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Habegger catalogus

Download hier de Habegger Catalogus!Ons aanbod aan Habegger staaldraadtakels omvat een uitgebreid scala aan modellen, elk ontworpen met het oog op duurzaamheid, veiligheid en efficiëntie. Of u nu op zoek bent naar compacte takels voor lichte lasten of krachtige oplossingen voor zware industrieën, Louis Reyners BV biedt maatwerkoplossingen die aan al uw eisen voldoen. De diversiteit in formaten en veilige werklasten zorgt ervoor dat u de perfecte staaldraadtakel kunt vinden die naadloos aansluit bij uw specifieke behoeften.

 

Waarom kiezen voor Louis Reyners BV voor uw Habegger Staaldraadtakels en accessoires?

  • Exclusieve Importeur: Als importeur bieden wij directe toegang tot het volledige assortiment van het gerenommeerde merk Habegger.
  • Snelle Levering: Ons uitgebreide voorraadsysteem stelt ons in staat om op korte termijn aan uw behoeften te voldoen, en voor gespecialiseerde producten streven we naar levering binnen twee weken.
  • Persoonlijke Service: Wij gaan verder dan alleen het leveren van producten; wij denken met u mee, adviseren en ondersteunen u gedurende het gehele proces.
  • Betrouwbaarheid: Louis Reyners BV staat voor betrouwbare producten en service, waardoor u met vertrouwen kunt investeren in de kwaliteit van Habegger staaldraadtakels.