Op dit moment ervaren wij helaas problemen met het tonen van producten op onze website. Bent u op zoek naar een product en kunt u dit niet vinden? Neem contact met ons op info@lr.nl of +31756504750 en wij informeren u graag!

Succesvolle ISO 9001:2015 Audit bij Louis Reyners BV

Helaas ondersteunen wij niet langer Internet Explorer 11 (en lagere versies). Een zeer laag percentage van onze bezoekers gebruikt deze webbrowser nog.

Wij raden u aan een moderne webbrowser te downloaden. Moderne webbrowsers voor die wij wel ondersteunen zijn:

Microsoft Edge
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera Browser
Apple Safari

We zien u graag terug in één van bovenstaande browsers.

 

Recentelijk heeft Louis Reyners BV met succes een volledige audit ondergaan van haar kwaliteitsmanagementsysteem volgens de ISO 9001:2015-norm. Gedurende twee dagen heeft een TÜV-auditeur de processen beoordeeld voor de hercertificering van ons ISO-certificaat.

We zijn verheugd te melden dat de audit vlekkeloos is verlopen, met de auditeur die zijn tevredenheid uitte over de effectieve werking van ons kwaliteitsmanagementsysteem. Deze jaarlijkse ISO 9001-audit bevestigt opnieuw dat kwaliteit stevig verankerd is in onze organisatie.

Louis Reyners BV blijft zich inzetten voor het beheersen en verbeteren van bedrijfsprocessen, het centraal stellen van de klant en het beheersen van risico's volgens de hoogste normen van kwaliteit. We zijn trots op dit succes en blijven streven naar voortdurende verbetering en excellentie.