Op dit moment ervaren wij helaas problemen met het tonen van producten op onze website. Bent u op zoek naar een product en kunt u dit niet vinden? Neem contact met ons op info@lr.nl of +31756504750 en wij informeren u graag!

Banden en rondstroppen

Helaas ondersteunen wij niet langer Internet Explorer 11 (en lagere versies). Een zeer laag percentage van onze bezoekers gebruikt deze webbrowser nog.

Wij raden u aan een moderne webbrowser te downloaden. Moderne webbrowsers voor die wij wel ondersteunen zijn:

Microsoft Edge
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera Browser
Apple Safari

We zien u graag terug in één van bovenstaande browsers.

 

Bij Louis Reyners staat de prioriteit bij de kwaliteit en veiligheid van onze producten. Daarom behoren onze hijsbanden en rondstroppen tot de meest betrouwbare in de branche. Het voordeel van deze hijsmiddelen is dat ze zich uitstekend aan de lading aanpassen, flexibel in gebruik zijn en licht van gewicht. Hierdoor zijn hijsbanden en rondstroppen essentieel bij het verplaatsen van lading, vooral als het gaat om kwetsbare goederen. Ons assortiment bij Louis Reyners omvat een ruime keuze aan hijsbanden, staalstroppen, rondstroppen (geschikt voor entertainment, industriële en zware hijsdoeleinden), gespbanden en sjorbanden. Al onze banden zijn van het huismerk ELLER. Wij leveren al onze materialen direct uit voorraad en hanteren altijd de scherpste prijzen.