Over Louis Reyners

Louis Reyners is een gevestigde naam in Nederland. Het bedrijf is opgericht in 1892 en sinds 1950 actief in hijs- en hefmiddelen. Wij bieden maatwerk, geven advies en werken alleen met gerenommeerde merken. Wij modificeren, verzorgen (maatwerk) trainingen, repareren, keuren en certificeren. Wij stellen veiligheid voorop - onze producten voldoen uiteraard aan de EG richtlijn(en).

Wij zijn exclusief importeur van onder andere KITO, RUD, Nitchi, CM, Habegger, ENDOen ELLER

Industrie

Louis Reyners heeft al jaren ervaring op het gebied van hijs- en hefequipment. Wij leveren meer dan 14.000 artikelen. Een groot gedeelte direct uit voorraad. Wij leveren aan de vakhandel of andere wederverkopers. Louis Reyners is ISO 9001:2015 gecertificeerd. Wij werken continu aan de verbetering van onze kwaliteit. Louis Reyners beschikt over een eigen huismerk, ELLER.

We bieden een betrouwbaar assortiment tegen concurrerende prijzen. Wij leveren snel uit voorraad.

Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar om snel en vakkundig producttechnische informatie te geven, uw sales te ondersteunen en indien gewenst te trainen. Uiteraard hebben wij alles in huis om naast alle hijs- en hefmiddelen ook valbeveiliging te testen, te certificeren, aan te passen aan uw specifieke wensen en indien nodig te repareren.

Wij excelleren in hijsen, heffen en valbeveiliging!