Over Louis Reyners

Helaas ondersteunen wij niet langer Internet Explorer 11 (en lagere versies). Een zeer laag percentage van onze bezoekers gebruikt deze webbrowser nog.

Wij raden u aan een moderne webbrowser te downloaden. Moderne webbrowsers voor die wij wel ondersteunen zijn:

Microsoft Edge
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera Browser
Apple Safari

We zien u graag terug in één van bovenstaande browsers.

 

Louis Reyners is een gevestigde naam in Nederland. Het bedrijf is opgericht in 1892 en sinds 1950 actief in hijs- en hefmiddelen. Wij bieden maatwerk, geven advies en werken alleen met gerenommeerde merken. Wij modificeren, verzorgen (maatwerk) trainingen, repareren, keuren en certificeren. Wij stellen veiligheid voorop - onze producten voldoen uiteraard aan de EG richtlijn(en).

Wij zijn exclusief importeur van onder andere KITO, RUDNitchiCMHabeggerENDO en ELLER


Industrie

Louis Reyners heeft al jaren ervaring op het gebied van hijs- en hefequipment. Wij leveren meer dan 14.000 artikelen. Een groot gedeelte direct uit voorraad. Wij leveren aan de vakhandel of andere wederverkopers. Louis Reyners is ISO 9001:2015 gecertificeerd. Wij werken continu aan de verbetering van onze kwaliteit. Louis Reyners beschikt over een eigen huismerk, ELLER.

We bieden een betrouwbaar assortiment tegen concurrerende prijzen. Wij leveren snel uit voorraad.

Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar om snel en vakkundig producttechnische informatie te geven, uw sales te ondersteunen en indien gewenst te trainen. Uiteraard hebben wij alles in huis om naast alle hijs- en hefmiddelen ook valbeveiliging te testen, te certificeren, aan te passen aan uw specifieke wensen en indien nodig te repareren.

Wij excelleren in hijsen, heffen en valbeveiliging!


Entertainment

Louis Reyners Entertainment is gespecialiseerd in (klim-) takels en rigging producten zoals steels, sluitingen,
balkenklemmen en handtakels. Wij bieden producten van topkwaliteit voor de professional in de entertainment branche. In ons met zorg samengesteld assortiment treft u onder andere de volgende topmerken aan: CM, GIS, Kinesys , RUD, BroadWeigh en ons huismerk ELLER. Ons pakket is overzichtelijk en compleet: van handtakel en spanband tot computergestuurde klimtakels in SIL3 uitvoering.
Louis Reyners Entertainment repareert en certificeert in onze goed geoutilleerde werkplaats. Wij verzorgen ook trainingen, de zogenaamde “Motor Schools”.

Ons marktgebied is geheel Europa en zelfs daarbuiten (meer dan 20 landen) in de segmenten: evenementenindustrie, de verhuurbranche, theaters en zalen. Lastcellen zijn ook te huur.

Wij schrijven SERVICE met hoofdletters!


Special products

Naast de standaard producten, hebben wij voor bijzondere toepassingen ook maatwerk producten zoals speciale lieren. Wij bieden ondersteuning in de engineering van deze bijzondere hijstoepassingen. Wij beschikken over ruime ervaring in zowel een maritieme als offshore omgeving. Maar ook in een industriële omgeving voelen wij ons als een vis in het water.

Voor ons is het van groot belang dat we oplossingsgericht meedenken. We zijn slagvaardig,flexibel en zeer servicegericht. Noem het onze kernpunten. Wij zijn leverancier van alle vertrouwde Europese topmerken.

Wij zijn SPECIALIST in speciaal werk!


Onze kernpunten

Voor ons is het van groot belang dat we oplossingsgericht meedenken. Wij zijn slagvaardig, flexibel en zeer servicegericht. Noem het onze kernpunten.


Visie

Wij willen excelleren! Excelleren in hijsen, heffen en valbeveiliging. Voor ons betekent dit dat wij leren om steeds beter te worden in:

  • ​het te voeren assortiment​ en kwaliteit van onze producten
  • onze service vanaf offerte tot after sales
  • in onze klantgerichtheid
  • in onze logistiek

Waarden

Om onze visie te kunnen bewerkstelligen hebben wij de volgende 5 waarden toegekend aan ons handelen:

  • betrokken en toegewijd
  • dapper
  • trouw
  • rekenschap
  • integer en transparant