Op dit moment ervaren wij helaas problemen met het tonen van producten op onze website. Bent u op zoek naar een product en kunt u dit niet vinden? Neem contact met ons op info@lr.nl of +31756504750 en wij informeren u graag!

Dommekrachten en sluislieren

Helaas ondersteunen wij niet langer Internet Explorer 11 (en lagere versies). Een zeer laag percentage van onze bezoekers gebruikt deze webbrowser nog.

Wij raden u aan een moderne webbrowser te downloaden. Moderne webbrowsers voor die wij wel ondersteunen zijn:

Microsoft Edge
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera Browser
Apple Safari

We zien u graag terug in één van bovenstaande browsers.

 
Een dommekracht is een mechanische krik voor algemene heftoepassingen. Daar waar een last omhoog moet op de ‘teen’ of op de ‘kop’ is dit robuuste stuk gereedschap met een draaislinger of met een ratelslinger in te zetten. Andere namen voor de dommekracht zijn kelderwinde, kelderwinch of keldervijs. In dit assortiment vindt u de dommekrachten van ELLER en de sluislieren van Haacon.

​Eigen merk dommekracht voor een scherpe prijs

De dommekrachten van ELLER gebruikt u om zware lasten te heffen, te ondersteunen of weg te duwen. De kwaliteit moet dermate hoog zijn dat u erop kunt vertrouwen. De dommekrachten van ELLER bezitten deze kwaliteit en zijn bovendien aantrekkelijk geprijsd. Verkrijgbaar in capaciteiten van 1,5 ton, 3 ton, 5 ton tot maximaal 10 ton.

Eigen merk - eigen superieure kwaliteit.

Dommekracht op maat laten maken

Een groot gedeelte van ons assortiment is direct uit voorraad leverbaar. Mocht ons standaard assortiment niet aan uw wensen voldoen, dan is maatwerk altijd mogelijk. Wij zijn een betrouwbare organisatie. Wij hebben de specialisten in huis om aan al uw wensen tegemoet te komen.

Dommekracht kopen bij Louis Reyners?

Kiest u voor dommekrachten van Louis Reyners, dan kiest u voor:

  • kwaliteit
  • betrouwbaarheid
  • uitgebreid aanbod
  • snelle levering
  • specialisten
  • maatwerk