Op dit moment ervaren wij helaas problemen met het tonen van producten op onze website. Bent u op zoek naar een product en kunt u dit niet vinden? Neem contact met ons op info@lr.nl of +31756504750 en wij informeren u graag!

Reutlinger

Helaas ondersteunen wij niet langer Internet Explorer 11 (en lagere versies). Een zeer laag percentage van onze bezoekers gebruikt deze webbrowser nog.

Wij raden u aan een moderne webbrowser te downloaden. Moderne webbrowsers voor die wij wel ondersteunen zijn:

Microsoft Edge
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera Browser
Apple Safari

We zien u graag terug in één van bovenstaande browsers.

 

The Art of Suspension

Ontdek de hoogwaardige Reutlinger staalkabelhouders, de perfecte oplossing bij verlichtingsarmaturen, interieurbouw, borden, galerijen, tentoonstellingen, rigging, podiumproductie en beursstands.

De staalkabelhouders van Reutlinger onderscheiden zich omdat montage zonder gebruik van gereedschap is. De ophangbelasting kan traploos aan de staalkabel worden bevestigd.

Bij Louis Reyners kiest u uit een veelzijdige selectie aan staalkabelhouders, in verschillende maten en typen waaronder houders met oog, draad, klem of gaffel. Reutlinger staalkabels zijn TÜV-gecertificeerd.

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Voor elke situatie een oplossing
Staalkabelhouders zijn onmisbaar bij het veilig en betrouwbaar ophangen van statische lading bij evenement of tentoonstelling. Gebruik staalkabelhouders met een oog voor eenvoudige bevestiging, draad voor flexibiliteit, klem voor stevige grip en gaffel voor overige specifieke behoeften. Reutlinger producten bieden de perfecte ondersteuning voor het creëren van indrukwekkende en veilige rigging-opstellingen.

Safety first
Bij ladingophanging is veiligheid van het grootste belang. Volg dan ook altijd de aanbevelingen en richtlijnen voor een veilige installatie. Reutlinger staalkabelhouders zijn zodanig ontworpen en veelvuldig getest dat ze voldoen aan de juiste Europese veiligheidseisen en normen. Vertrouw op Reutlinger als rigging-oplossing!