Op dit moment ervaren wij helaas problemen met het tonen van producten op onze website. Bent u op zoek naar een product en kunt u dit niet vinden? Neem contact met ons op info@lr.nl of +31756504750 en wij informeren u graag!

Helaas ondersteunen wij niet langer Internet Explorer 11 (en lagere versies). Een zeer laag percentage van onze bezoekers gebruikt deze webbrowser nog.

Wij raden u aan een moderne webbrowser te downloaden. Moderne webbrowsers voor die wij wel ondersteunen zijn:

Microsoft Edge
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera Browser
Apple Safari

We zien u graag terug in één van bovenstaande browsers.

 
Alles in huis voor veilig hijsen

Alles in huis voor veilig hijsen

Met duizenden hijsgereedschappen, direct uit voorraad leverbaar, bent u bij Louis Reyners aan het juiste adres. Hijsmiddelen voor de meest diverse toepassingen in bijvoorbeeld de industrie, de offshore of de scheepsbouw. Zoals u dat al meer dan 125 jaar van ons gewend bent, leveren wij topkwaliteit producten van gerenommeerde merken. Wij hebben jarenlange ervaring en voldoende kennis en kunde in huis. Wij werken al jaren met een kwaliteitsmanagementsysteem volgens de ISO 9001. Verder hebben wij een goed geoutilleerde werkplaats waar wij assembleren, testen en/of certificeren. U kunt ervan verzekerd zijn dat wij ook voor uw toepassing het juiste product kunnen aanbieden en leveren.

Takels
Takels hebben wij in verschillende uitvoeringen, voor diverse werklasten en van diverse merken. Waar let u op bij het kiezen en kopen van de juiste takel? Het belangrijkste is het afstemmen van de capaciteit van de takel op het gewicht van de te verplaatsen last. Overbelasting van de takel werkt gevaarlijke situaties in de hand. Naast het afstemmen van de werklast, zijn hijshoogte, inbouwmaat, inschakelduur etc. van belang; bel ons gerust wij adviseren u graag. In ons assortiment vindt u elektrische-, hand-, ratel- en luchttakels.

Elektrische takel met of zonder loopkat
Een elektrische takel wordt bediend door middel van de knoppenkast aan de bedieningskabel. Deze kettingtakels zijn leverbaar met haakophanging al dan niet in combinatie met een duw-, mechanische- of elektrische loopkat. Elektrische takels worden standaard met 3 meter hijshoogte geleverd, extra hijshoogte is per meter te bestellen. Er zijn elektrische kettingtakels leverbaar voor een veilige werklast vanaf 60kg t/m 30t. Houdt u svp rekening met de inschakelduur van de takel.

Handtakel
Een hand(ketting)takel wordt standaard geleverd met een haakophanging, maar kan ook worden samengebouwd met een loopkat. U kunt de last dan niet alleen hijsen, maar ook horizontaal verplaatsen. De takels zijn voorzien van handketting en van lastketting. Handketting voor de bediening van de takel. Lastketting met aan het einde de haak om de last mee op te pakken. Handtakels worden standaard met 3 meter hijshoogte geleverd, extra hijshoogte/bedieningshoogte is per meter te bestellen. Er zijn handtakels leverbaar vanaf 0,25t t/m 30t.

Rateltakel
Een rateltakel met hendel. In plaats van een bedieningsketting gebruikt u een bedieningsarm of hefboom om de last vast te sjorren dan wel te hijsen of te laten dalen. Rateltakels worden geleverd met een standaard kettinglengte van 1,5 meter. Extra lengte is per meter te bestellen. Er zijn rateltakels leverbaar vanaf 0,25t t/m 9t.

Luchttakel
Een pneumatische takel wordt bediend door een ketting dan wel door een bedieningskast met noodstop. De luchttakels bieden wij aan van 60kg t/m 6,3t. De kleinste takels zijn uitgevoerd als luchtlier.

Hand- en Lastketting
De keuze van een lastketting is erg belangrijk. Elke takel heeft zijn eigen kettingmaat. Daarnaast dient de lastketting te worden afgestemd op de takel; lastketting voor hand- en rateltakels dan wel lastketting voor elektrische- of luchtkettingtakels. Diverse soorten en maten hebben wij opgenomen in ons assortiment.

Overige hijsproducten
Naast de bovenstaande producten, bieden wij een uitgebreid assortiment van lastmeters, lieren, hijsmagneten, klemmen en staaldraadtrekapparaten. Kortom alles wat u nodig heeft voor uw toepassing.Bekijk hier het hijs-assortiment voor Rigging

 

Uiteraard hebben wij alles in huis om te keuren, te testen, te certificeren en takels en kettingwerk aan te passen aan uw specifieke wensen en indien nodig te repareren. Ons salesteam adviseert u graag bij de aanschaf en het gebruik van hijsgereedschappen. Bel 075 - 650 47 50, vul een contactformulier in of stuur e-mail naar info@lr.nl.