LET OP: vrijdag 22 september gaan wij eerder dicht. Bestellingen handelen wij tussen 08:30 en 12:30 af.

Helaas ondersteunen wij niet langer Internet Explorer 11 (en lagere versies). Een zeer laag percentage van onze bezoekers gebruikt deze webbrowser nog.

Wij raden u aan een moderne webbrowser te downloaden. Moderne webbrowsers voor die wij wel ondersteunen zijn:

Microsoft Edge
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera Browser
Apple Safari

We zien u graag terug in één van bovenstaande browsers.

 
Welkom Bob, onze nieuwe Height Safety Specialist!

Welkom Bob, onze nieuwe Height Safety Specialist!

Na een intensieve inwerkperiode heeft Bob alle taken binnen de divisie Valbeveiliging van vertrekkend collega Maikel Neelen overgenomen. De afgelopen jaren heeft Maikel met veel zorg en aandacht deze divisie bij Louis Reyners opgezet en uitgebouwd. Bob zal dit met zijn enthousiasme en inzet voortzetten. Enkele woorden van Maikel:

"Na ruim 3 jaar werkzaam te zijn geweest voor Louis Reyners is er een uitdaging op mijn pad gekomen welke ik niet voorbij kon laten gaan en welke ik dan ook met beide handen heb aangepakt. Helaas lukt het mij niet om iedereen waarmee ik contact heb gehad persoonlijk te bedanken en daarom wil ik dat graag via deze weg doen. Ik wil iedereen dan ook bedanken voor de samenwerking in de afgelopen jaren. Ik wens eenieder heel veel succes in de toekomst en ik draag mijn taken met veel vertrouwen over aan Bob van Velzen."

Een korte intro op wie Bob is:

Height Safety Specialist Bob van Velzen

"Samen met mijn vrouw en vier katten woon ik in het prachtige Haarlem. Valbeveiliging en werken op hoogte zijn voor mij geen onbekende discipline. Voorheen heb ik als beroepsmilitair bij Defensie gewerkt, bij Huski als buitensport-coördinator en meest recentelijk bij De Klimmuur als assistent-bedrijfsleider. In mijn vrije tijd ga ik graag klimmen of boulderen, het liefst buiten, maar ik ben een stuk vaker toch binnen te vinden. Met verschillende diploma’s als kliminstructeur en een IRATA certificaat op zak heb ik zowel professioneel als hobbymatig veel ervaring met valbeveiliging.

Inmiddels ben ik enkele weken bij Louis Reyners werkzaam en dat bevalt me erg goed. Ik kijk er naar uit om het goede werk van Maikel voort te zetten. Ik streef er naar om onze relaties straks een passende en veilige oplossing te bieden. Ik hoop op een goede samenwerking met collega’s, klanten en leveranciers."

Bob zal de komende periode verder kennismaken met de markt, voert hij samen met Maikel lopende projecten uit en is hij eerste aanspreekpunt voor klanten bij orders en advies.

Kennismaken? Bob is van maandag t/m vrijdag telefonisch te bereiken op 075 - 650 47 65 en 06 29 00 29 95, maar reageert ook via de mail: bob@lr.nl