Op dit moment ervaren wij helaas problemen met het tonen van producten op onze website. Bent u op zoek naar een product en kunt u dit niet vinden? Neem contact met ons op info@lr.nl of +31756504750 en wij informeren u graag!

Helaas ondersteunen wij niet langer Internet Explorer 11 (en lagere versies). Een zeer laag percentage van onze bezoekers gebruikt deze webbrowser nog.

Wij raden u aan een moderne webbrowser te downloaden. Moderne webbrowsers voor die wij wel ondersteunen zijn:

Microsoft Edge
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera Browser
Apple Safari

We zien u graag terug in één van bovenstaande browsers.

 
De RUD ROV-Hook: Perfect afgestemd op Subsea Rigging

De RUD ROV-Hook: Perfect afgestemd op Subsea Rigging

De RUD ROV-Hook: Perfect afgestemd op Subsea Rigging

De RUD ROV-Hook is speciaal ontwikkeld en geoptimaliseerd voor toepassingen onder water door middel van Remotely Operated Vehicles (ROV's). Deze innovatieve haak biedt verschillende eigenschappen die cruciaal zijn voor veiligheid en efficiëntie, aldus RUD:

  • Geen risico op vastlopen en onbedoeld hijsen: Dankzij het vloeiende buitenprofiel zonder uitstekende haakneus voorkomt de RUD ROV-Hook vastlopen of per ongeluk hijsen.

  • Veiligheidssluiting naar buiten: De haak heeft een naar buiten openende veiligheidssluiting, die automatisch sluit wanneer de ROV de trekkers loslaat. Deze veiligheidssluiting zit in gesloten positie stevig vergrendeld.

  • Eenvoudige bediening: De haak kan worden bediend met alle gangbare ROV's, inclusief de grijper. Zowel het openen als het sluiten van de veiligheidssluiting kan worden uitgevoerd met een enkele ROV-arm.

  • Snelle bevestiging/loskoppeling: De haak is ontworpen om de tijd die de arm van een ROV nodig heeft voor het uitvoeren van bevestigings- en losmaakhandelingen te verminderen.

Dit product is een waardevolle toevoeging aan ons assortiment en belooft een aanzienlijke verbetering van uw hef- en hijsprocessen in subsea-toepassingen. 

De RUD ROV haak in 10 ton en 25 ton zijn direct uit voorraad leverbaar. Wees echter wel op tijd om uw bestelling te plaatsen, want de voorraad is momenteel beperkt. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie, prijzen en beschikbaarheid.

 

usp's van de rud rov haak