Helaas ondersteunen wij niet langer Internet Explorer 11 (en lagere versies). Een zeer laag percentage van onze bezoekers gebruikt deze webbrowser nog.

Wij raden u aan een moderne webbrowser te downloaden. Moderne webbrowsers voor die wij wel ondersteunen zijn:

Microsoft Edge
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera Browser
Apple Safari

We zien u graag terug in één van bovenstaande browsers.

 
De beste HIJSMAGNETEN van de specialist

De beste HIJSMAGNETEN van de specialist

Moet u regelmatig het nodige metaal hijsen maar heeft u daarvoor niet de juiste middelen? Louis Reyners, de specialist in hijs- en hefmiddelen, heeft een ruim aanbod hijsmagneten van uitstekende kwaliteit. Dankzij de hefmagneten is het heffen van metaal een koud kunstje.

Over ons

Louis Reyners is leverancier van ruim 14.000 artikelen hef- en hijsartikelen zoals hijsmagneten. Wij beschikken over een ruime ervaring en zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd. Een specialist waar u op kunt vertrouwen en die gaat voor een continue verbetering van de kwaliteit van zijn producten en diensten.

Over onze hijsmagneten

Louis Reyners heeft diverse hijsmagneten voor verschillende toepassingen in het assortiment opgenomen. Zo kunnen de Eclipse Ultralift Plus permanente hijsmagneten gewichten aan van 125kg tot 2000kg. Ze kunnen met recht de veiligste hijsmagneten ter wereld worden genoemd. Dankzij de unieke constructie kennen ze een lange levensduur, daarnaast zijn ze eenvoudig te onderhouden. Naast de Ultralift Plus hijsmagneten vindt u ook de Ultralift LM en TP in ons assortiment terug. Voor de zwaardere lasten is er de Eclipse Elektromagneet. Deze hijsmagneet tilt ronde werkstukken tot 1250kg op en platte werkstukken tot wel 3000kg. De elektromagneet is bovendien voorzien van een veiligheidssysteem: als de stroom uitvalt blijft de magneet werken.

Klik op onderstaande afbeelding en bekijk ons assortiment van hijsmagneten.​

Veerbalancers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Behoefte aan meer informatie?

U kunt contact opnemen met onze afdeling verkoop via 075 - 650 47 50, via info@lr.nl of bekijk ons assortiment op de webshop. Wij staan u graag te woord en adviseren u in de aanschaf en gebruik van hijsmagneten.