Op dit moment ervaren wij helaas problemen met het tonen van producten op onze website. Bent u op zoek naar een product en kunt u dit niet vinden? Neem contact met ons op info@lr.nl of +31756504750 en wij informeren u graag!

Helaas ondersteunen wij niet langer Internet Explorer 11 (en lagere versies). Een zeer laag percentage van onze bezoekers gebruikt deze webbrowser nog.

Wij raden u aan een moderne webbrowser te downloaden. Moderne webbrowsers voor die wij wel ondersteunen zijn:

Microsoft Edge
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera Browser
Apple Safari

We zien u graag terug in één van bovenstaande browsers.

 
Hoogwaardige hefgereedschappen en diverse handpallettrucks

Hoogwaardige hefgereedschappen en diverse handpallettrucks

Bent u op zoek naar scherp geprijsde hefgereedschappen van uitstekende kwaliteit? Dan bent u bij Louis Reyners aan het juiste adres. Hefmiddelen van uitsluitend gerenommeerde merken, leveren wij direct uit voorraad.

ELLER handpallettrucks
Een pompwagen, palletwagen of transpallet voor het verplaatsen van goederen op pallets, wordt vooral gebruikt in magazijnen in vrachtwagens. De maximale hoogte waarop een pompwagen een vracht omhoog kan brengen is ongeveer 15cm. Voor het stapelen van goederen is een palletwagen niet geschikt, hiervoor gebruikt men meestal een vorkheftruck of een mechanisch palletstapelaar. Een handpompwagen is met de hand omhoog te krikken. Naast de standaarduitvoering, bieden wij diverse andere uitvoeringen:

Met weegschaal
Een handpalletwagen kan worden voorzien van een weegsysteem. Het systeem is ingebouwd in de vorken van de palletwagen weegt de goederen op de vorken. Een aparte weegschaal is daardoor niet nodig, zo bespaart u ruimte en tijd.

In RVS
Speciaal voor zoute, vochtige omstandigheden zoals in de visverwerkingsindustrie.

Extra korte of lange vorken?
Afhankelijk van de grote van de pallets zijn er handpallettrucks met extra korte of lange vorken. Standaard is de vorklengte 115 cm. Werk je bijvoorbeeld veel in krappe ruimtes, kies dan een kortere vork (80 cm).


ELLER dommekrachten
De ELLER-dommekrachten zijn een robuust stuk gereedschap voor algemene toepassing. Daar waar een last omhoog moet op de ‘teen’ of op de ‘kop’ is de dommekracht met draaislinger of met ratelslinger inzetbaar. Voor situaties waar weinig ruimte is, kunnen de korte bouwhoogten goed worden gebruikt. Voor werklasten van 1,5t t/m 10t.

ELLER hydraulische- en mechanische vijzels
Perfect geschikt voor brug-, tank- en bouwstaalmonteurs, evenals persen, scheepsbouw en alle sectoren waar krachtige vijzels in elke positie nodig zijn. De ELLER mechanische vijzels houden de last veilig vast voor onbepaalde tijd. Ze zijn ideaal voor zwaar, ruw werk en tonen minimale gevoeligheid voor zijdelingse belasting. Het onderhoud is praktisch verwaarloosbaar.

Uiteraard hebben wij alles in huis om te testen, te certificeren, aan te passen aan uw specifieke wensen en indien nodig te repareren. Ons salesteam adviseert u graag bij de aanschaf en het gebruik van hefgereedschappen. Bel 075 - 650 47 50, vul een contactformulier in of stuur e-mail naar info@lr.nl.