Helaas ondersteunen wij niet langer Internet Explorer 11 (en lagere versies). Een zeer laag percentage van onze bezoekers gebruikt deze webbrowser nog.

Wij raden u aan een moderne webbrowser te downloaden. Moderne webbrowsers voor die wij wel ondersteunen zijn:

Microsoft Edge
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera Browser
Apple Safari

We zien u graag terug in één van bovenstaande browsers.

 
ENDO Luchttakels: Hoogwaardige Japanse kwaliteit, optimaal werkvermogen

ENDO Luchttakels: Hoogwaardige Japanse kwaliteit, optimaal werkvermogen

Eén van de meest opvallende eigenschappen van de ENDO luchttakels is het gemak van installatie en gebruik. Met eenvoudige aansluiting op perslucht, elimineert dit systeem de noodzaak voor complexe aanpassingen. De bediening is intuïtief en flexibel, waardoor gebruikers de bedrijfssnelheid moeiteloos kunnen aanpassen van laag naar hoog door simpelweg de druk op de knop te variëren.

Het assortiment luchttakels van ENDO omvat twee hoofdtypen: kettingtakels en draadtakels, elk met verschillende series en modellen. Dankzij ons uitgebreide voorraadbeheer kunnen we het overgrote deel van onze producten direct leveren, waardoor uw bedrijf snel kan profiteren van verbeterde efficiëntie en prestaties.

endo kettingtakel lucht

Luchttakel type ketting

Kettingsystemen omvatten onder andere de AT-serie, geschikt voor lasten van 60 tot 125 kg, en de ATC-serie, met vergelijkbare capaciteit en verbeterde bedieningselementen. Voor zwaardere toepassingen is er de EHL-TS-serie met enkele ketting en de EHL-TW-serie met dubbele ketting, geschikt voor gewichten variërend van 250 kg tot 6000 kg. Deze serie is ontworpen om duurzaamheid te combineren met gebruiksgemak, waardoor uw team met vertrouwen complexe taken kan uitvoeren.

> Bekijk aanbod luchttakel met ketting

 

Luchttakel type staaldraad

Voor toepassingen die een draadtakel vereisen, biedt ENDO de EHW-serie en de EHW-R-serie, beide met een capaciteit van 60 kg tot 120 kg. Met handige bedieningselementen direct op de haak en een anti-terugloopmechanisme in het geval van de EHW-R-serie, bieden deze takels een ongeëvenaarde controle en betrouwbaarheid.

> Bekijk aanbod luchttakel met staaldraad

 

Met ENDO luchttakels ben je verzekerd van prestaties van topklasse, duurzaamheid en ongeëvenaarde veiligheid, allemaal ondersteund door onze toewijding aan het leveren van producten van de hoogste kwaliteit. Maak vandaag de keuze voor ENDO en breng jouw assortiment naar A+ kwaliteit. Neem direct contact met ons op en ontdek hoe je kunt profiteren van ons uitgebreide assortiment, dat nagenoeg altijd direct uit voorraad leverbaar is. Als reseller krijg je toegang tot een scala aan mogelijkheden om jouw klanten te voorzien van betrouwbare industriële oplossingen. Wacht niet langer en ontdek de voordelen van een samenwerking met ENDO.

 

endo luchttakel fabriekshal