LET OP: vrijdag 22 september gaan wij eerder dicht. Bestellingen handelen wij tussen 08:30 en 12:30 af.

Helaas ondersteunen wij niet langer Internet Explorer 11 (en lagere versies). Een zeer laag percentage van onze bezoekers gebruikt deze webbrowser nog.

Wij raden u aan een moderne webbrowser te downloaden. Moderne webbrowsers voor die wij wel ondersteunen zijn:

Microsoft Edge
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera Browser
Apple Safari

We zien u graag terug in één van bovenstaande browsers.

 
Onze Rigging en Entertainment catalogus 2023 uit

Onze Rigging en Entertainment catalogus 2023 uit

Op zoek naar de beste rigging-apparatuur voor uw projecten? Dan hebben wij goed nieuws! Onze nieuwe Rigging en Entertainment catalogus uit, boordevol met de beste apparatuur die u nodig heeft om uw rigging-klussen of events tot een succes te maken.

Onze nieuwe catalogus bevat een breed scala aan producten, waaronder hijsbanden, kettingen, spanbanden, klemmen, takels en nog veel meer. Alles wat u nodig heeft om veilig en efficiënt te werken met de beste apparatuur die beschikbaar is.

Maar dat is niet alles! Onze catalogus bevat ook handige tips en adviezen om u te helpen bij het kiezen van de juiste apparatuur voor specifieke projecten. Of u nu een professionele rigger bent of een reseller, onze catalogus is de ultieme bron van inspiratie.

Dus waar wacht u nog op? Bekijk onze nieuwe catalogus en ontdek hoe wij u kunnen helpen om uw rigging-projecten naar een hoger niveau te tillen. Vraag er vandaag nog één aan en ervaar zelf waarom wij de beste keuze zijn voor al uw rigging-behoeften!