Op dit moment ervaren wij helaas problemen met het tonen van producten op onze website. Bent u op zoek naar een product en kunt u dit niet vinden? Neem contact met ons op info@lr.nl of +31756504750 en wij informeren u graag!

Helaas ondersteunen wij niet langer Internet Explorer 11 (en lagere versies). Een zeer laag percentage van onze bezoekers gebruikt deze webbrowser nog.

Wij raden u aan een moderne webbrowser te downloaden. Moderne webbrowsers voor die wij wel ondersteunen zijn:

Microsoft Edge
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera Browser
Apple Safari

We zien u graag terug in één van bovenstaande browsers.

 
Bekijk ons uitgebreide assortiment hijsogen en veilige ladingzekering

Bekijk ons uitgebreide assortiment hijsogen en veilige ladingzekering


Wij bieden een breed assortiment aan hijsogen. Voor elke hijsoog geldt een maximale werklast, zie hiervoor de tabellen op de productpagina’s. U kunt kiezen uit diverse varianten lasbare hijsogen of schroefbare hijsogen. 

Oogbouten en oogmoeren
Oogbouten en oogmoeren zijn vaak een praktische en eenvoudige oplossing bij het hijsen van objecten. Wij leveren hijsogen direct uit voorraad. Onze oogbouten en oogmoeren voldoen aan DIN 582.

Hijsogen voor specifieke hijsbehoeften
Naast de reguliere hijsogen, oogbouten en oogmoeren kunt u bij ons ook terecht voor aanlashaken, containerhaken en ringkoppelingen. Voor het hijsen van betonnen objecten leveren wij verankeringspunten die in de structuur vastgezet kunnen worden.

Kettingwerk
De techniek bij kettingwerk staat niet stil. Inmiddels is het Grade 100 programma steeds meer de standaard geworden. Met Grade 100 kunt u met dezelfde diameter ketting meer capaciteit hijsen. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt en er is een grote verscheidenheid aan haken en uitvoeringen mogelijk. Naast de standaard Grade 100, bieden wij Grade 120 (RUD ICE) en RVS Grade 60 (CROMOX) aan. Onze producten voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Zo verhoogt u de veiligheid op uw werkvloer.

Ladingzekering
Lading zekeren is een kwestie van de regels kennen, goed rekenen, het juiste materiaal kiezen en op een juiste manier met het materiaal omgaan. U voorkomt ongelukken en daarmee schade aan personen en lading. Met de ladingvastzetsystemen van RUD of de ratelspanners van ELLER heeft u de beschikking over veilig materiaal.

Bekijk het betreffende assortiment >

Uiteraard hebben wij alles in huis om te testen, te certificeren, aanpassingen te doen volgens uw specifieke wensen en indiennodig te repareren. Ons salesteam adviseert u graag bij de aanschaf en het gebruik van hijsogen en kettingwerk. Bel 075 - 650 47 50, vul een contactformulier in of stuur een e-mail naar info@lr.nl.