9 en 10 mei zijn wij in verband met Hemelvaartsdag gesloten.​​​​

Op dit moment ervaren wij helaas problemen met het tonen van producten op onze website. Bent u op zoek naar een product en kunt u dit niet vinden? Neem contact met ons op info@lr.nl of +31756504750 en wij informeren u graag!

Helaas ondersteunen wij niet langer Internet Explorer 11 (en lagere versies). Een zeer laag percentage van onze bezoekers gebruikt deze webbrowser nog.

Wij raden u aan een moderne webbrowser te downloaden. Moderne webbrowsers voor die wij wel ondersteunen zijn:

Microsoft Edge
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera Browser
Apple Safari

We zien u graag terug in één van bovenstaande browsers.

 
Wanneer kiest u een schroefbaar hijsoog, en wanneer een lasbaar hijsoog?

Wanneer kiest u een schroefbaar hijsoog, en wanneer een lasbaar hijsoog?

Maar laten we beginnen met het belangrijkste: veiligheid. Onze leveranciers nemen logischerwijs de veiligheid van gebruikers zeer serieus. Daarom worden hijsogen onderworpen aan uitgebreide tests en worden ze ontworpen volgens de strengste normen en richtlijnen. Onze hijsogen zijn dan ook geschikt voor alle soorten hijsklussen en hebben een hoge veiligheidsmarge.

 

Verschil tussen te lassen hijsogen en te schroeven hijsogen

Nu, laten we het hebben over het verschil tussen het lassen en vastschroeven van hijsogen. Bij RUD bieden we beide opties aan, maar het is belangrijk om te weten welke optie het meest geschikt is voor uw specifieke situatie. Een hijsoog dat moet worden gelast, is ideaal voor situaties waarbij de hijsogen permanent en onbeweegbaar moeten zijn. Het lassen zorgt voor een sterke en duurzame bevestiging die niet los kan raken of bewegen.

Aan de andere kant is een hijsoog dat moet worden vastgeschroefd een goede optie voor situaties waarbij de hijsogen af en toe moeten worden verwijderd of aangepast. Door de hijsogen vast te schroeven, kunnen ze eenvoudig worden verwijderd of vervangen zonder de structuur of het object te beschadigen. Dit kan vooral handig zijn in situaties waarbij de hijsogen in verschillende posities moeten worden gebruikt.

RUD schroefbaar hijsoog

Maar welk type hijsogen u ook kiest, u kunt erop vertrouwen dat de hijsogen van RUD van de hoogste kwaliteit zijn. Onze hijsogen worden vervaardigd met behulp van hoogwaardige materialen en ondergaan strenge kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat ze aan onze hoge normen voldoen. En met onze jarenlange ervaring en expertise in het produceren van hijsogen, kunt u er zeker van zijn dat u bij ons altijd het beste van het beste krijgt.

Dus als u op zoek bent naar hijsogen die u kunt vertrouwen, kies dan voor RUD. Wij bieden een breed scala aan hijsogen, van hijsoogbevestigingen die moeten worden gelast tot hijsoogbevestigingen die moeten worden vastgeschroefd, en we zijn er trots op dat we de hoogste kwaliteit en veiligheid garanderen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze producten of om een offerte aan te vragen. Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste hijsogen voor uw toepassing.

 

Bekijk het assortiment hijsogen