Helaas ondersteunen wij niet langer Internet Explorer 11 (en lagere versies). Een zeer laag percentage van onze bezoekers gebruikt deze webbrowser nog.

Wij raden u aan een moderne webbrowser te downloaden. Moderne webbrowsers voor die wij wel ondersteunen zijn:

Microsoft Edge
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera Browser
Apple Safari

We zien u graag terug in één van bovenstaande browsers.

 
HIJSOGEN van hoge kwaliteit

HIJSOGEN van hoge kwaliteit

Breed assortiment

Het aanbod hijsogen is zeer uitgebreid bij Louis Reyners. Wij leveren containerogen in verschillende maten en uitvoeringen, evenals RUD hijsogen die schroefbaar zijn en RUD hijsogen die lasbaar zijn. All RUD ogen kennen verschillende variaties. Het aanbod is erg breed om aan ieders wensen te voldoen. Mocht het toch zo zijn dat het aanbod niet aan de vraag voldoet, dan is ook maatwerk een mogelijkheid. Bij Louis Reyners denken wij oplossingsgericht met u mee.

Goede prijs voor de beste kwaliteit

Veel van onze hijsogen zijn uit voorraad leverbaar. Hierdoor kunt u snel over de juiste producten beschikken. De hijsogen kennen bovendien een concurrerende prijs. Mocht u niet exact weten welke hijsogen in uw situatie het best geschikt zijn, wij van Louis Reyners voorzien u graag van een passend advies.

Klik op één van de onderstaande links en bekijk betreffende assortiment

Lasbare hijsogen

Schroefbare hijsogen

 

Wilt u meer weten over het verschil tussen schroefbare en lasbare hijsogen. Wij hebben een kort artikel hierover gepubliceerd. 

 

Artikel lezen 

 

Wilt u meer informatie over onze hijsogen? Neem contact op via telefoonnummer: 075 - 650 47 50 of stuur een email naar info@lr.nl