9 en 10 mei zijn wij in verband met Hemelvaartsdag gesloten.​​​​

Op dit moment ervaren wij helaas problemen met het tonen van producten op onze website. Bent u op zoek naar een product en kunt u dit niet vinden? Neem contact met ons op info@lr.nl of +31756504750 en wij informeren u graag!

Helaas ondersteunen wij niet langer Internet Explorer 11 (en lagere versies). Een zeer laag percentage van onze bezoekers gebruikt deze webbrowser nog.

Wij raden u aan een moderne webbrowser te downloaden. Moderne webbrowsers voor die wij wel ondersteunen zijn:

Microsoft Edge
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera Browser
Apple Safari

We zien u graag terug in één van bovenstaande browsers.

 
Een kettingtakel op maat? Dat kan!

Een kettingtakel op maat? Dat kan!

Wie zijn wij?
Louis Reyners is specialist op het gebied van hef- en hijsequipment voor verschillende industrieën. Speciaal voor de entertainmentindustrie bieden wij ook verschillende oplossingen. Wij leveren onze producten- zoals (hand)kettingtakels - aan vakhandels, wederverkopers en andere professionals. Waar we voor gaan is het aanbieden van kwaliteitsartikelen, een uitmuntende service en de beste oplossingen voor hef- en hijsproblemen. Louis Reyners is ISO 9001:2015 gecertificeerd.

Handtakel

​Een handkettingtakel wordt standaard geleverd met een haakophanging, maar kan ook worden samengebouwd met een loopkat. U kunt de last dan niet alleen hijsen, maar ook horizontaal verplaatsen. De takels zijn voorzien van handketting en van lastketting. Handketting voor het bedienen van de takel, lastketting met aan het einde de haak om de last mee op te pakken. Handtakels worden standaard met 3 meter hijshoogte geleverd, extra hijshoogte/bedieningshoogte is per meter te bestellen. Er zijn handtakels leverbaar vanaf 0,25t t/m 30t.

Luchttakel

​Een pneumatische takel wordt bediend door een ketting dan wel door een bedieningskast met noodstop. De luchttakels bieden wij aan van 60kg t/m 6t. De kleinste takels zijn uitgevoerd als luchtlier.

Eigen merk ELLER

Naast de verschillende gerenommeerde merken die u terugvindt in ons assortiment, leveren wij ook producten van ons eigen merk ELLER. Een kettingtakel van ons huismerk ELLER is uitgevoerd met Europese Grade 80 en sommige zelfs met Grade 100 gegalvaniseerde kettingen volgens EN 818-7. De kettingtakels zijn erg robuust voor een extra lange levensduur.

Behalve takels van ons eigen merk, leveren wij ook kettingtakels van de merken:

Bekijk hier het volledige Rigging assortiment >

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over ons assortiment handkettingtakels? Neem contact op via telefoonnummer: 075 - 650 47 50 of stuur een email naar info@lr.nl.